- Член од
- 9 февруари 2023
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 320
//// Jesi li nocas video koja je razlika izmedju Arctic Pro i Fairy ? Da nam objasnis ..... Ili jos uvek ne znas ? ..... ////Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravje
//// Jesi li nocas video koja je razlika izmedju Arctic Pro i Fairy ? Da nam objasnis ..... Ili jos uvek ne znas ? ..... ////Bez nervoza nasabajle, opasno e po zdravje
Laik si, dzabe da ti objasnjavam.//// Jesi li nocas video koja je razlika izmedju Arctic Pro i Fairy ? Da nam objasnis ..... Ili jos uvek ne znas ? ..... ////
Top modeliZnaci laik sum za ovie raboti a mi treba iskreno mislenje.Mi treba inverter do 500 evra da gree salon edno 30m2 da go trgnam termoto od upotreba.Ako moze domakjinski sovet sto da se zeme ke vi bidam mnogu blagodaren.
Ako moze Link do TOP modelite?Top modeli
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 по супер цена од 25.990 ден.
Последни количини по МЕГА АКЦИСКА ЦЕНА на најбараниот и најпродаваниот VIVAX 3.8kw (12ка ) ИНВЕРТЕР клима уред R-Design ( ACP-12CH35AERI+ R32 ) со греачи на компресор и кондензат, висока енергетска ефикасност, ефективно греење до -25, Smart WiFi контрола и голем број на дополнителни функции...klimi.mk
HAIER TUNDRA PLUS AS35TADHRA-THC/1U35MEEFRA-1 по супер цена од 29.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 3 годиниklimi.mk
AUX 12ASW - H12C5C4/QCR3DI по супер цена од 29.950 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 2 годиниklimi.mk
Na najubajoo, 3x pati sum mi posocil deka kojn ne proban(ne javan)da ne go fali i preporacuva za javajne bidejki koga/togas ke go iskloca, isto e i so toj famozen aeri !Ako moze Link do TOP modelite?
И јас не знам многу, но да се обидам да помогнам,Znaci laik sum za ovie raboti a mi treba iskreno mislenje.Mi treba inverter do 500 evra da gree salon edno 30m2 da go trgnam termoto od upotreba.Ako moze domakjinski sovet sto da se zeme ke vi bidam mnogu blagodaren.
Види, и јас не се согласувам некогаш со препораките…Na najubajoo, 3x pati sum mi posocil deka kojn ne proban(ne javan)da ne go fali i preporacuva za javajne bidejki koga/togas ke go iskloca, isto e i so toj famozen aeri !
Ako go ima moze da spodeli iskustva(ako go nema kaj drugar,rodnina,na rabota)toa e = na nisto ...!
Ok,donekade e taka,ama moe mislejne e deka ako zemas vivax, ke si kupis midea,/ajde so tvojava konstatacija so gumiteВиди, и јас не се согласувам некогаш со препораките…
Ама ако стоиме да препорачуваме само нешто што го имаме…?! Кај ќе стигнеме!?
пр. Факт е дека Пилот Спорт 4 гуми се подобри од униројал реинспорт! И сега не треба да препорачам Континентал, Мишелин, Данлоп?
Ме сфаќаш што сакам да кажам…
А Аерито веројатно е најпродавана и најчеста клима во државава(може дури и на балканов). Секој познава некој(и) што ја има, и сите во глобала се задоволни од неа!
Ете јас не земав аери, ама и не ми беше некој ризик оти земав клима со еуровент.
Ако зборуваме за клими без еуровент… од сите се знае која е најпроверена.
Проблемот е што точниот модел на мидеа што е аери, кај нас нема никогаш да го најдеш под мидеа…Ok,donekade e taka,ama moe mislejne e deka ako zemas vivax, ke si kupis midea,/ajde so tvojava konstatacija so gumite
Btw ako kupam laufen fit gumi se 3600, hankok se 4050, ke kupam hankok iako ovie gi pravat za niv ...sega mi go razbiras muabetov...
Не е баш за темава, ама краток одговор да ти дадам од лично искуство; пред 13 години купив Ханкок за Алфа 156 со над 170 КС и не бев нешто задоволен со тракцијата (пролизгување на зебри, при поголем гас и сл), ги сменив по 20-тина иљади км со Конти. А сега е пак обратно, во голем број тестови на АДАЦ и други, Ханкокот најчесто испаѓаат во првите 5-6 и мене не ми оди во глава дека толку напреднале.Проблемот е што точниот модел на мидеа што е аери, кај нас нема никогаш да го најдеш под мидеа…
Вивакс вакви или такви, пак имаат збор кога порачуваат на ангро десетици/стотици илјади парчиња… и знаеш дека тоа е проверено!
Инаку Ханкок се една од најпреценетите марки според мене! Можда на времето(кога кај нас не ни постоеле), нуделе добар квалитет за цената. Нот ени мор!
Moram da ti kažam deka generalno ne važi, se razlikuva od dim na gumata što e testirana, ako e dobra R15 205/60 ne znači deka e dobra R17 225/50. Inače continental si e na mesto, samo ne se japonski, šteta.Не е баш за темава, ама краток одговор да ти дадам од лично искуство; пред 13 години купив Ханкок за Алфа 156 со над 170 КС и не бев нешто задоволен со тракцијата (пролизгување на зебри, при поголем гас и сл), ги сменив по 20-тина иљади км со Конти. А сега е пак обратно, во голем број тестови на АДАЦ и други, Ханкокот најчесто испаѓаат во првите 5-6 и мене не ми оди во глава дека толку напреднале.
Многу им ја креваш цената на Michelin Pilot Sport.Факт е дека Пилот Спорт 4 гуми се подобри од униројал реинспорт!
Za gumi na drugo mesto, tuka ne e za gumi.Многу им ја креваш цената на Michelin Pilot Sport.
Јас имам половно возило со такви гуми, така беше кога го купив.
Мојте се Michelin Pilot Sport A/S 3+
Као демек All Season.
Иначе гумиве не се направени од гума хехе. Којзнае што е некоја смеса повеќе на пластика. Нити се трошат, нити цвичат при нагло кочење ништо.
Пошто се за секоја сезона нели all season, сум ги пробал во зима на снег.
Немаш претстава како лизга, пошо не е гума него пластика.
Но за волја на вистината на сув или влажен пат се добри, добра контрола имаш на возилото и никако не се трошатПрегледај го приврзокот 396393
Само се надоврзувам на погоре споменатото.Za gumi na drugo mesto, tuka ne e za gumi.