Фала. И не знаеш колку... пријателите за мене измислија нов збор: „ВАНАЛИЗА„Не знам вака наеднаш што избрза бе машко и ја зеде од прва...Земи прво прочитај нешто, информирај се, а не вака избрзана одлука.
Ајде со здравје да си ја служиш, чекаме фидбек како ќе те служи.
kolku pari e vivax geci?Што е предноста на GREE CHANGE над VIVAX GEEI ?????
плус кај мене има за исти пари вивакс геци кој мислам дека е барем една класа над овие две клими
ај едно стручно мислење дали сум грешка или не
геци барем овој што е кај нас има санио компресор, позлатен кондензатор, плус грејач на компресорот и конд. и во секојдневна работа е нечуен на 40-50см. под него сум имал прилика да го слушам како работи оваа зима што помина февруар месец, не се слуша ништо во споредба со мојата и комшиите имаат мака од неа
Does a heat pump prevent condensation?Bidejki ne dobiv odgovor na moeto prashanje eve go copi pastiram:
DRY MODE e funkcija za odvlaznuvanje na vozduhot vo prostorijata koja ja gream vo slucajov?
Kolku vreme treba na ovoj mod da raboti klimata za da go odvlazni vozduhot t.e. edna normalna vlaznost vo prostorijata (pojma nemam koj relativen procent e normalen) da se dobie?
Vo upatstvoto pisuva samo deka za vreme na odvlaznuvanje malce ke se izladi sobata i deka ne moze da postavi?zadade temp.
Vo funkcija na sprecuvanje na vlaga, togash, koga susime obleka vo dnevna soba, kolku i kako bi go upotrebuval ovoj mod, posebno so ogled na toa shto togash nemam greenje?
има во Гевгелија во една голема фирма за бела техника, климатизација, соларни системи и др. ај да не ги рекламирам сега ќе ставам линкkaj ima vakva klima geci? i kolku paro se?
Незнам дали знаете дека Инвентор клими како што ги има на тоа jivi.mk се исто Грее машини.има во Гевгелија во една голема фирма за бела техника, климатизација, соларни системи и др. ај да не ги рекламирам сега ќе ставам линк
30К е без монтажа
http://jivi.mk/index.php?route=product/category&path=217_224_225
не ми е јасно само како е пишана надворешната единица 85см. кога не е толку
баш ќе одам овие денови ќе проверам точно ако е навистина со таков голем изменувач надворешната вреди секој денар климава