Најекономично греење и ладење

Член од
13 октомври 2020
Мислења
109
Поени од реакции
96
Е ова е тоа!

Припази на речникот! Меѓутоа еве ти еден лајк од мене. Ти ја разбирам фрустрацијата,и за жал неретко го читам ова... Прешле на клими,па незадоволни корисници си се враќаат на првобитното греење.
C'est la vie mon amie...
Посебно што ти 1000€ даде и мал простор требаше да грееш...
Ај дај и шанса зимово,па ако небива продај ја и е*и им мајката.
fala na prijatelskoto predupreduvanje, i na iskrenosta, si se izlagal, presle pa idi nazad. e jas od odredeni pricini ne mozam nazad, i ke si jadam g/l.... nema da ja prodadam, na leto ce si imam skap ventilatpr, i to e to. nema ni C od Coek ostanatato megu nas, a L od Lazovi ne ima kolku sakas. ne velam deka ne sum od niv, ama u PP idi gledaj vo zivo, pa kazi, jas ne se krijam. a zimovo da gasnam invetrer 2 pati dnevno, pa ce si zemev on off ili peleti ili drva
NE VERUVAJTE VO GRADSKITE TATKOVCI KAKO INVETER E SPAS...

Член од
4 мај 2007
Мислења
230
Поени од реакции
186
Druze kaj go imas postirano videoto? I go prati li kaj uvoznikot? I @filipinec sigurno ne mislev na ventilatorot, nego pisuva na primer na -10 so najslab kapacitet dava nekoja mala toplina so cop 3 a na max poveke toplina so cop2,5. Sigurno e vrzano toa so temp na usis i jacina na fan?

Член од
13 октомври 2020
Мислења
109
Поени од реакции
96
Druze kaj go imas postirano videoto? I go prati li kaj uvoznikot? I @filipinec sigurno ne mislev na ventilatorot, nego pisuva na primer na -10 so najslab kapacitet dava nekoja mala toplina so cop 3 a na max poveke toplina so cop2,5. Sigurno e vrzano toa so temp na usis i jacina na fan?
prativ se, mi rekoa ke se sredi, so isklicok na serviserot koj mi rece odi *********************** so tie so ti ja prodale. site do eden da dojdat vo oci javno pred medium ke kazam se. JAS NE SUM PRODAVAC da caram od ova. jas sum izlagan korisnik, ne velam po vina na podavacot, mozi e po vina na porizvoditelot, mozi i po moja vina. nikoja ne go zabole K""""C da vidi so e problemot, iako jas jasno kazav, samo go sakam ona sto mi bese izreklamirano. ama ova e e ESM E. Sev, Mkd, vo druga zemja ova se resava na podrug nacin, UVOZNIKOT, MONTERI, SERCISERIm se rekoa da mozno e, nikoj ne dava konkreten odgovor, jas samo sakam da go imam ona sto mi bese PRODADENO. jas ne sum prodavac ni na gree ni na toshina, ni kina ni japan. nemam nikakva korist od ovie postovi, no ne sakam i nema da prifatam koga nekoj, bilo koj laze, ili dava informacii za koi ne e siguren, oti ne sakam da recam deka nekoj me izlagal, a mozda nemal dovolno informacii. jas kupiv i plativ nesto, se potprev na informaciite koi gi dobiv, kako laik gi prifativ, ponatamu, dolga i siroka....

Член од
4 мај 2007
Мислења
230
Поени од реакции
186
Ja ne sum videl za da ti kazam mislenje dali e toa normalno ili ne, ama ako si siguren vidi so inspekcija te zastita na potrosivaci. Koga ja zema klimata? 15 dena imas da ja vratis bez obrazlozenie mislam.konsultiraj se so niv vidi so ke ti kazat

Член од
29 септември 2012
Мислења
1.256
Поени од реакции
2.303
Vrzano e so kompresorot,go otklusuva so kopceto HI POVER

Член од
13 октомври 2020
Мислења
109
Поени од реакции
96
dokolku resam, ke ja vratat, mislam deka so toa nema da imam problem, jas SAKM FUNKCIONALEN URED. sega na sred zimo posle mesec i pol cekanje da me ostavat bez greenje.... zosto ne go resija problemot koga ima kazav od den #1 deka ne raboti. neka mi namestat kompletno funkcionalen ured kako sto plativ, jas ke bidam prv koj ke kazam deka funkcionira onaka kako sto mi bese prodaden, i deka e kvaliteten. ne sakam da zavleguvam vo agencii za potrosuvaci, prvo mi e problem od zdravstv,,,,licni pricini, vtoro toa ke povlece i drugi posledici, pa i mediumi. ne sakam da odam po toj pat, ne sakam publicitet, ako sakav ke bese mnogu polesno. jas dadov zbor, plativ, se dogovoriv, dobiv zbor, bese prijatelski odnos, sto se sluci posle toa, ne znam... cekamn nekolku dena od posledniot odgovor: ce prasam i ke ti kazam.... nikogas ne sum molel, nema ni sega, daden zbor vredi poveke od SE
Автоматски споено мислење:

Ja ne sum videl za da ti kazam mislenje dali e toa normalno ili ne, ama ako si siguren vidi so inspekcija te zastita na potrosivaci. Koga ja zema klimata? 15 dena imas da ja vratis bez obrazlozenie mislam.konsultiraj se so niv vidi so ke ti kazat
25 dena odlozivanje, do denes 45 dena

na vremeto i jas sum bil prodavac, sum imal nsreka da zabolam od toa so nikoomu ne bi mu posakal, sum izbegal od bolnica samo za da moite musterii bidat zadovolni bidejki site me cekaa 2 nedeli i gubea od svoj dzeb samo zaradi mene, skoro site od niv ostanaa moi sorabotnici do kraj. moja greska sto go ocekuvav toa i denes, jas bukvalno krvarev posle operacija za da site dobijat toa sto im vetiv, tie i den denes ne znaat za toa, no i den denes nikoj od niv nema da kazi los mislenje za mene... BIDI COVEK PRED SE

Последно уредено:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.963
Поени од реакции
8.173
dokolku resam, ke ja vratat, mislam deka so toa nema da imam problem, jas SAKM FUNKCIONALEN URED. sega na sred zimo posle mesec i pol cekanje da me ostavat bez greenje....
За жал ова е картата на која што играат. Дури и да имаме полуфункционален уред, доколку немаме бекап греење неизводливо е во зима да се остани со прстот во уста за да се оди до крај со инспекции и враќање на уред. Инаку нив веќе му е свиткана опашката 99%.

Член од
13 октомври 2020
Мислења
109
Поени од реакции
96
abe koe kopce, pisuva min,nom i max, na site tri stavki ima razlicen cop na ista nadvoresna temperatura
Mi rekoa Hi power ne ti treba, ostaj toa, autofan, i se ke bode vo red. A Hi power samo zabelezav pogolem izduv na vozduh, a temperatura na vozduh ista ili skoro ista

За жал ова е картата на која што играат. Дури и да имаме полуфункционален уред, доколку немаме бекап греење неизводливо е во зима да се остани со прстот во уста за да се оди до крај со инспекции и враќање на уред. Инаку нив веќе му е свиткана опашката 99%.
ama mene ne mi e svitkana, jas ke im ja ostavam pred prodavnica i ke ja popstavam online da ja vidi sekoj, se nadevam da ne dojdi do toa. ke baram jas drugi inspekcii, ne pazarna. pazazrna moze samo da mi pomogne mene, drugi institucii moze da pomognat na poveka luge da ne bidat izlagani, jas ke odam na toa, a v godina ke si kupam sporet na peleti, i ke stavam vo nego nalon i guma i ke mu pratam slika na gradonacalnikot preku medium, pa neka objasni toj. se duri nie kako potrosuvacu se smetame za piuni koni mozat da ne upravuvaat so konci, vaka ke bide

Последно уредено:
Член од
31 декември 2019
Мислења
380
Поени од реакции
492
Mi rekoa Hi power ne ti treba, ostaj toa, autofan, i se ke bode vo red. A Hi power samo zabelezav pogolem izduv na vozduh, a temperatura na vozduh ista ili skoro ista

ama mene ne mi e svitkana, jas ke im ja ostavam pred prodavnica i ke ja popstavam online da ja vidi sekoj, se nadevam da ne dojdi do toa. ke baram jas drugi inspekcii, ne pazarna. pazazrna moze samo da mi pomogne mene, drugi institucii moze da pomognat na poveka luge da ne bidat izlagani, jas ke odam na toa, a v godina ke si kupam sporet na peleti, i ke stavam vo nego nalon i guma i ke mu pratam slika na gradonacalnikot preku medium, pa neka objasni toj. se duri nie kako potrosuvacu se smetame za piuni koni mozat da ne upravuvaat so konci, vaka ke bide
moze da pustis edna slika na edno 2 3 metra od nejze na vnatresnata mislam.

da me interesira kako e montirana

Член од
13 октомври 2020
Мислења
109
Поени од реакции
96
moze da pustis edna slika na edno 2 3 metra od nejze na vnatresnata mislam.

da me interesira kako e montirana
ajde 2 minuti, jas pustiv slika od mestoto kaj so ziveam, pa za do sobata... samo nemoj dame mi idis na son posle

i zosto forumov ne prigaka .png fajl?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom