So bi rekol za ovoj modelInverter klima so obicna klima nema sporedba na Ladenje inverter 3.5 kw klima znae da modulira/odrzava i so 300 W dodeka obicna on-off klima ima potrosuvacka od 1.000 do 1.200 W
Inverter klima na Ladenje 5.5kw klima znae da modulira/odrzava i so 600W dodeka obicna on-off klima 5.5 kw ima potrosuvacka od 1.500 do 1.800 W.
Solidna klima e e sega deka kaza ti budzet do 600 evra moj sovet ti e Tosot inaku i Haier e solidna no i poskapa jas koga bi biral bi go odbral TosotSo bi rekol za ovoj model
Haier Tundra AS18TD2HRA/1U18EE8ERA
Super izgleda borava namontirana......dase pogodi i da si brka rabotickata......еа како викаат ако не си се пофалам ко да ја немам,баш сум си радосна ,презадоволна од монтажата ,тивка ,преде
фала ви дечки на препораките и информациите Нео
Neso poeftino drugar? So montaza i ostali stvari ke ispadne preku 42k. A tolku ne mi se dava za klima so bi ja koristel onaka kezual. Fala za preporakata sepak.
Ова ти е модел од пред година две, пред оној на линкот што ти го пратив погоре. Не би требало да има голема разлика. Тоа што го тврди Haier во спецификации, го испорачуваат.So bi rekol za ovoj model
Haier Tundra AS18TD2HRA/1U18EE8ERA
хахааа да да ,утре натенане да дојде елетричар да намести кабелот до дозна у штекер ,денес беше ко на лента ,фала на примедба@bozur Извадија тоа налепенката од WiFi очобол ))
Ovoj model so ti go pisav sose montaza ke me cini 36k. Toj ti sto mi go prati ke me cini 42k. 100evra ne se malku pari so ogled na toa so se ist brend i dvete se 5kw. Sto e razlikata?Ова ти е модел од пред година две, пред оној на линкот што ти го пратив погоре. Не би требало да има голема разлика. Тоа што го тврди Haier во спецификации, го испорачуваат.
Не се летај со но нејм клими. Мала разлика у цена.
Tocno taka Tosot e firma vo sopstvenost na Gree odnosno Gree gi proizveduva Tosot klimite i se identicni so Gree.TOSOT e daleku od no nejm brend.... citaj, otvori na Google.
Tosot e oficijalen vtor brend na Gree.
Nemam mislejne ... po mene ako.bi zemal aeri ke si zemam Midea ...Мислење некое за Вивах аери?
Vivax e rebrendirana Midea sega koga e na akcija ok e cenata inaku koga e po redovna cena 28.000 den malku e napumpana cenataМислење некое за Вивах аери?
Ко што ти кажав, разлика у година на производство, можно е таа да нема вклучен Wi-Fi модул и користи фреон R410, поновата има фреон R32. Спореди ги спецификациите ако сакаш детално или барај ги на Еуровент двете. Вака на прв поглед, скоро и да нема разлики во перформанс.Ovoj model so ti go pisav sose montaza ke me cini 36k. Toj ti sto mi go prati ke me cini 42k. 100evra ne se malku pari so ogled na toa so se ist brend i dvete se 5kw. Sto e razlikata?