Ovlasteni distributeri i servis za AUX klima uredi vo mk LINKA koj e toj ovlasten AUX servis?
Ne mi e jasno sto vide bezobrazno vo negoviot odgovor na tvojot post.Стрелец,
немам намера да се објаснувам. Јас сум коректен, ти си безобразен.
Сетоа тоа е од моментот кога ти кажав дека ќе купам од тебе, до тогаш се беше нормално.
Јас разбирам, ти работиш, зависиш од продажбата, се е тоа нормално. Но многу добра манипулираш со податоците, ги прикажуваш како ти одговара, искраќаш видеа као да си ти некоја овластена лабораторија за проверка.
Навистина не си ми јасен, ти си најбољи, Mitsu, Тошиба, ма кои се бре тие, ставиле таму 2 P disegn ovie na Daseikai ovie na LN серијата. Ако те прочитаат на форумот, можат или да те земат таму, да им го промениш бизнис планот, да им даде идеи, замисли толку инжинери врска немаат...Знам дека тоа ти е работа, обврска, читање на документации, но олабави малку, без омраза и без тој лош гард во комуникацијата што го имаш.
Немам ништо против Грее и Амбер, одлични се, но остај на луѓето да си изберат што сакаат за своите пари. Затоа побогу има конкуренција, кој што сака да си купи.
Инаку, имам едно прашање за тебе, корекно,
Зошто кај тебе Амберот 12 ка, го продававте за цена од 50.000 денари.
Од регионален продавач кој продава клими од сите брендови, кој притоа ми е пријател, истиот ми го даваше за 46.000 денари ?
Дали сите останати се глупи што даваат 4.000 денари плус ?
Иако и на тие 46.000 денари тој има заработка,
Која е правата цена на амбер 12 ?
За реална цена на некоја клима во регионов можеш да видиш по грчките сајтови!Иако и на тие 46.000 денари тој има заработка,
Која е правата цена на амбер 12 ?
Kakva strucna analiza....uzas do uzas.За реална цена на некоја клима во регионов можеш да видиш по грчките сајтови!
Ако некој производ во Мк има цена 46 000, од Кина иде поевтино од 18 000, се друго е давачки и едно 12-15000 заработка!
Тој е уфрлен агент од страна на Mitsubishi. Ги крева цените и го рекламира Gree за да се крене продажбата на Mitsubishi.Зошто кај тебе Амберот 12 ка, го продававте за цена од 50.000 денари.
Nene ne e pod garancija.... zatoa baram help tukaAko je u garanciji servis treba da nađe gde curi. Neka je napune sa UV markerom, pa će pronaći gde curi
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Abe koj ovlasten servis.....mizerija se ovie uvezuvaat na golemo vespi i tocaci od China...pa minatata god.koga bile.na.obnova na dogovori im ponudile i aux klimi da nosat ...Ovlasteni distributeri i servis za AUX klima uredi vo mk LINK
Побарај во минатите постови, клима не се надополнува со фреон додека не се пронајде од каде истекува, затоа што повторно ќе истече како во случајов. Во превод, те ограбиле... Исто доколку имаш сервисно треба да видиш колкава количина и какво масло да надополниш, како на сликата подолу..Zdarvo drustvo, nadvoresnata edenica gubi freeon, ednas dopolnuvano no za 2 nedeli pak izgubi.nekoj da spodeli iskustvo ili da se nafati da go resi problemot model na klimat e ovoj Прегледај го приврзокот 229850