По сѐ изгледа оваа сезона, како преклани (а и лани не беше нешто страшно) ќе работат климите со А++ те COP 3 - 4 најголемиот дел од сезоната. Декември го прогнозираат со онака баш фини (за греење со клими) температури!.... Па фалете ги за ова климатско подрачје клими со греачи, кои можат до минус 30 - 35!
СКОПЈЕ Прегледај го приврзокот 224234
ПРИЛЕП Прегледај го приврзокот 224235
ТЕТОВО Прегледај го приврзокот 224236
Автоматски споено мислење:
Дури мислам дека е подобра BEFFRA (онаа клима што се нуди во Грција) од MЕЕFRA која се нуди кај нас...Спореди ги перформансите... кај BEFFRA на пр. ептен ме бендисува https://www.alphaclimagr.gr/product/1409576/haier-tundra-green-as35tachra-1u35beefra-12000btu-a.html?ref=bestprice.gr вели во мод греење Rated (Minimum - Maximum) 4.2 (1.1-5.4) kW ... ретко кој кинез го може тоа. За 333Евра и тоа како вреди! Некој на темава неодамна напиша нешто и за поврат на дел од нивниот данок (12%)...а и мислам дека до 350 Евра си ослободен од царина!?
Inverter klimi so greaci na kompresor i kondez za nasevo podracje e totalna glupost zatoa jas sum protiv inverter klima so graci na kompresor i kondez !
Луѓе U-Crown-ов од сефтето некни до денес ми ја омириса цела соба на пластика, се осеќам ко во дуќан Се за 1 евро да живеам. Пред некое време знам и друг се жалеше на ваков проблем. Чаре?
Да надополнам, монтажата одеше коректно до делот со вакумирањето кој траеше 5-6 минути. Можно е од недоволно вакумирање на цевките да се јави ваков проблем или друго е во прашање?
Луѓе U-Crown-ов од сефтето некни до денес ми ја омириса цела соба на пластика, се осеќам ко во дуќан Се за 1 евро да живеам. Пред некое време знам и друг се жалеше на ваков проблем. Чаре?
Да надополнам, монтажата одеше коректно до делот со вакумирањето кој траеше 5-6 минути. Можно е од недоволно вакумирање на цевките да се јави ваков проблем или друго е во прашање?
Mislenje za klima VOX IVA1-12IR posto osven vivax i gree sledejki go forumov kako da nepostojat drugi marki ili pa nemame prodavaci od drugi marki dali nekoj ja ima i kakvo iskustvo ima so nea
Mislenje za klima VOX IVA1-12IR posto osven vivax i gree sledejki go forumov kako da nepostojat drugi marki ili pa nemame prodavaci od drugi marki dali nekoj ja ima i kakvo iskustvo ima so neaПрегледај го приврзокот 224265Прегледај го приврзокот 224266
Ako na -7°C ti se dovolni 2.4kw toplina ok e klimata bidejki ovoj model na VOX inverter klima na -7°C dava 2.4kw toplina e sega zavisi sto sakas da grees so klimata ( kolkav prostor ) dali imas izolacija stan ili kuka
Moj sovet tie podobro ovaa TST inverter klima odkolku VOX
Mislenje za klima VOX IVA1-12IR posto osven vivax i gree sledejki go forumov kako da nepostojat drugi marki ili pa nemame prodavaci od drugi marki dali nekoj ja ima i kakvo iskustvo ima so neaПрегледај го приврзокот 224265Прегледај го приврзокот 224266
Не соли муда, ако можеш да помогниш со совет, помогни, во спротивно чути. Очигледно е дека нешто не е во ред со Краунот, пошто во исто време монтирав и Фери, кое патем функционира одлично.
Не соли муда, ако можеш да помогниш со совет, помогни, во спротивно чути. Очигледно е дека нешто не е во ред со Краунот, пошто во исто време монтирав и Фери, кое патем функционира одлично.
Немој да им го рониш бисерот на Gree фанатиците.
Таа клима која сега ти мириса на кинеска продавница овде на форумот беше презентирана како ненадмината клима за парите.
Клима која стартно беше продавана за 60.000/90.000 денари (за 5,5-ка)
За потоа да биде намалена на сегашните цени од 40.000/60.000 и со тоа да биде "единствен логичен избор" во моментов.
Ако имаш среќа мирисот ќе помине ако доаѓа од испарителот. Ако е од пластиките, тешко.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.