Najdobra dolzina e 5m, kako sto se testiraat klimite.Ме интересира дали должината на цевките игра некаква улога. Дали е подобра поголема или помала должина? Се разбира ако можеме да калкулираме.
Помала од 3м ќе пренесува вибрации и звуци од надворешната. 3-5м идеално. Над 5м треба да се дополнува.Ме интересира дали должината на цевките игра некаква улога. Дали е подобра поголема или помала должина? Се разбира ако можеме да калкулираме.
Dobar rezultat ima klimava inverter na -7°C 3.3 kw LINK
Mnogu podobra inverter klima ti e ovaa LINKGree Fairy LCLH 3,5 kw или Gree Hansol 3,5kw ? За просторија од 30-35 квадрати.
Midea/vivax....??a midea ne gi pravi vivax..?sto bi biral ako se isti.???Ни едната ни другата.
Барај Midea или Vivax. Не ја лапај јадицата на Gree герила маркетинг по форуми. Особено на овој
За ништо не чинат!
Автоматски споено мислење:
Ајде бе Gree сељачана!!
Зошто не коментирате за алуминиумските цевки во надворешните единици? Не ви се допаѓа а?
Ти бе стручњак? @Strelec
Зашто ќутиш? Каде вака со дубари? Нели сте бренд кој ќе завладее со светот?
Клими правите, кондури правите, што ли правите..
Имале joint venture со Daikin. Јак к...
I dvata modela se ok. Ako prostorot e dobro izoliran, mozes da odis so Fairy LCLH, ako e sredno izoliran togas odi na Hansol.Gree Fairy LCLH 3,5 kw или Gree Hansol 3,5kw ? За просторија од 30-35 квадрати.
Nesto nervoza te fatila "placko".Ни едната ни другата.
Барај Midea или Vivax. Не ја лапај јадицата на Gree герила маркетинг по форуми. Особено на овој
За ништо не чинат!
Автоматски споено мислење:
Ајде бе Gree сељачана!!
Зошто не коментирате за алуминиумските цевки во надворешните единици? Не ви се допаѓа а?
Ти бе стручњак? @Strelec
Зашто ќутиш? Каде вака со дубари? Нели сте бренд кој ќе завладее со светот?
Клими правите, кондури правите, што ли правите..
Имале joint venture со Daikin. Јак к...
Pocituvan g.StrelecPostuvan g.Strelec
Okolu oznakata ne je nisto gresno i dvata modela gi ima samo tuka vo "dezela"(slo) go imaat toj sto sum go platil drugiot go nemaat a go zaslediv kaj Vas, bi mozel i da vi go ispratam i kompletniot cenovnik samo po mail oti i gree si ne gi istaknuvaat javno cenite.
So golemo pocituvanje Ve pozdravuvam
Siguren si za ova brat? Nekako mnogu mi izgledat 3,3kw na -7.
Razlikata e vo panelot, ima panel A1 (cisto bel ), panel A2 ( bel so srebreni linii).Pocituvan g.Strelec
Seuste nigde ne najdov po netov da ima zapisano kakva e razlikata pomegu tie dve klime a gi imaat dvete vo ponuda (zavisi na drzavata) dali se raboti za potpolno istiot model a razlicni se oznakite vo zavisnost kade se prodavaat ? Pojma nemam
So pocituvanje pozdrav