Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Како да беше малку срањето со Авенџери сега и Бетмен ќе го вметнат во вториот дел на Супермен.

Глупости !

Го има Обливион во HD односно HDTV снимка. Супер е сликата само што има кинески букви како subtitles.

^ Го изгледав петкава, арен е ама не како претходните делови. Дали 2 пати се насмеав, повеќето од сцените се веќе видено, и многу сцени потсеќаа на The three stooges, со оној издудлан хумор за благо ретардирани деца :)

^eat shit.
Seven psycjopaths go iznafalivte i na kraj nisto posebno ne ispadna. Koga veke sporeduvme, biram in bruges.
Bolje story, u nego ne glumi christopher, ubava lokacija and collin tamu e badass but still has a heart.
I mi fali sex u seven psychopaths. I toa so marty, a ne so billy retardiraniot ili the vietnameese. Dobro mu rece stariot zenskite likovi tapa mu se. Nema zenski.
In bruges poubavo go doziveav :'-)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Neeee!
So Collin i Kyra. Kako se smiruvaat trebase na kraj.
Kolku utki mi imase psihopative, epten.
Mu ja upukaa zenata, i ja stai glavata so krv u skut i edvaj imase krv na nego koga stana.
I momentot billy koa im ja objasnuva the shootout, istata faca ko dvajcava ja imav.
I kako collin vozese perfektno otkako ispi cela flasa burbon, sam?
I baska, na kraj ne ispadnaa 7, nego 6. Billy za dvajca e psycho. That much psycho.
Edini highlight mi bese bonny the dog i ljubovta na "mafijasot" prema bonny :-D
Koja budala, a Bonny go predade na kraj...

Pies. I dvajcata imaa zeni niggas. I toa ne mi se svigjase.

935854_587261161326577_1188569348_n.jpg

anigif_enhanced-buzz-8096-1359654617-6.gif

Оти вака сега правите за Only God, сакав вечер да го глеам ама ќе го глеам одамна го чекав :(

Јас ви кажав а вие терајте. :)
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:55 ---

Мал бев и серијата ја гледав заради песнава :)

R.I.P.
леле сум ја заборавил песнава, класика...

" Add Movies You've watched " - најглупа секција на фејсбук ( освен ако немаш изгледано испод 50 , тогаш има логика да пополниш)

Пацифик Рим - :drk: И тоа го :drk: на 2D , а да го гледав 3D којзнае што ќе правев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom