Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
да,она што погоре го кажав,еден другар користи во стан.котелот самиот за себе незатоплува скоро ништо ,скоро целата енергија ја дава на радијатори.

за оџакот ти кажав дека доколку е добар,без оглед дали е 120 мм,со висина изнад 10 метри би требало добро да влечи.мојон камин(оној погоре на сликата) веќе ти кажав дека првично го користев на стариот оџак ист како твојот,иако излезот од каминот е 150 мм.немаше никаков проблем бидејќи должината му беше над 10 метри.

после созидав комплетно нов внатрешен оџак.

Odzakot kaj mene e 5-6m.
A drugarti so central23, kolkav odzak ima?
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 06:55 ---
A pogore procitav, od nekoj za ventilatori vo odzak za podobro da strui dimot.
Kade go ima toa kaj nas?

другарот зивее во стан,па имаат заеднички оџак.сепак мислам дека централот ќе брка работа.види го во продавница и разговарај со луѓето,ипак знаат нешто повеќе,а и самиот ќе го видиш котелот како изгледа.алфа 90 можи помалку да влечи бидејќи таму чадот има малку посложено движење низ шпоретот поради рерната.овој нема рерна па полесно диши

Ѕверов пуни 50че денес па да го испоштуваме! :D
Среќен роденден Џони!
growing-old-johnny-depp-quote.jpg

Stoker катастрофа. Толку талент потрошен за џабе. Да не беше оцената на wot ќе го изгасев уште на пола.

slabo gleam komedii posledno vreme da mi predlozevte nekoj ponov i po moznost tinejdzerski ama neka e aren barem malce.. posledno asolno so gleav bese 21 and over

slabo gleam komedii posledno vreme da mi predlozevte nekoj ponov i po moznost tinejdzerski ama neka e aren barem malce.. posledno asolno so gleav bese 21 and over

Што ќе ти се тинејџерски ? :)

Сети ги Dinner for Schmucks и She's out of my league. Од поновиве комедии овие два се едни од подобрите, проверено. :)

Што ќе ти се тинејџерски ? :)

Сети ги Dinner for Schmucks и She's out of my league. Од поновиве комедии овие два се едни од подобрите, проверено. :)

shes out of my league mi e glean ama ne e klasicna komedija imat i romance.. abe za tepanje vreme vo drustvo nekoja lesna komedija uz pivce i cips, inace i jas slabo gledam, sea zamisli da gledate 5 dusi nekoja tezok triler/mystery popara ke e

Малечката невеста првите 2 епизоди.

Ако ми кажеш дека и ова го имаш гледано..

Хаха е тука ме улови тоа го нееам гледано :ROFLMAO:
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 01:26 ---
Знам дека напнав ама дали вреди да се гледа Miami Vice?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom