- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 7.500
Knauf zeleni....pregradi cel stan za da zgrees so klimiceto.....aj tuku ne go...[DOUBLEPOST=1541286408][/DOUBLEPOST]Голем грев е да не бидеш задоволен од грее, не гледај како работи, гледај ги тука графиконите и резултатите од белиот мерач.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Modulacija Manipulacija.....nula potrosnja....epten ekonomic.AUUU treba da vnimavate na kogo prodavate veke, sramota sto narod stana ova, im davate ogromen kvalitet za bez pari za na kraj da ne ve cenat, pu jazk.[DOUBLEPOST=1541286062][/DOUBLEPOST]
Aaaa a celo vreme li raboti ili gasi, kako odi so modulacija, ili sam ja gasis-palis, sam izigravas modulacija.Daj malce poopsirno, ako moze i sliki na goli rakavi i u kupaci kako setate po doma, inace ne se vazi, u kupatilo kolku ti e a kolku e na terasa, i na hodnik ako moze.
[DOUBLEPOST=1541286653][/DOUBLEPOST]
Ajde cekame....bilo mozda i 28 a ne samo 24.....ama nevidovme ni 24 ni 28 nie glupite sto ne svakjame sto prikaski nizes na toa tutunarkite.Dupkata e kompletno ispolneta so kamena volna, zrnca od stiropor a na krajot zatvorena so silikon.
P.S Podesuvanjata bea, 22 na klimata, nadvoresnata temperatura bese 19, vnatresnata temperatura bese 24 koga iskluci.
Kjitis nesto, se rasipa telefonot ili termonetarot.....Mirajka ide pazi se, za brzo ako ne reagiras 25Kg nadvoresna ke te ladi na zimo za isti pari....kjutenjeto nema da te spasi ..
Последно уредено: