- Член од
- 13 август 2013
- Мислења
- 1.062
- Поени од реакции
- 2.071
Ti pak za lanskiot sneg, daj opisi modulacija kaj toa Amebceto tvoe, da vidime kolku e razvieno, gresi li u temperaturata senzorot ili go setirase preku daljinskoto, krcka li nesto plastikata ko sto ja opisuvaat deka e nekvalitetna i puka cesto, defrost slucajno da ne pravi na ova letno vreme so 25 stepena nadvor ko sto i sam velish, na koja brzina ja koristish ili na auto fan ti e, kako menuva brzini, dali shalta od prva u peta ko sto imam slusnato ili ti sam taka kazuvase, ne se sekavam, ima li samocistenje kako drugite brendovi ili se mrsi izmenuvacot, ima li auto swing i dali go koristish, na kaj ti duva na dole ili na gora posto grees neli 100 ili 200 kvadrata ili 40 kv. ne sum siguren posto razlicno interpretiras kvadratura sekogas, ili mozda pocna da merish kubatura, daj nesto poveke za da svatat lugeto za kakva mokna masina se raboti.Knauf zeleni....pregradi cel stan za da zgrees so klimiceto.....aj tuku ne go...[DOUBLEPOST=1541286408][/DOUBLEPOST]
Modulacija Manipulacija.....nula potrosnja....epten ekonomic.
[DOUBLEPOST=1541286653][/DOUBLEPOST]
Ajde cekame....bilo mozda i 28 a ne samo 24.....ama nevidovme ni 24 ni 28 nie glupite sto ne svakjame sto prikaski nizes na toa tutunarkite.
Последно уредено: