L
lleeoo
Гостин
E Klime jas ja imam AERI SUPER E ))Vivax za tie pari e super a ti neznam zosto mene me spomnuvas jas ne sum ni prodavac nitu pa te spomnav tebe vo mojot predhoden post.
E Klime jas ja imam AERI SUPER E ))Vivax za tie pari e super a ti neznam zosto mene me spomnuvas jas ne sum ni prodavac nitu pa te spomnav tebe vo mojot predhoden post.
Jas ne sum monter za sa drzam cevkiSuper bil Vivax....sto e Superot ???? dokazi se be nekogas
Ti so 22god mozes samo cevki da drzis na nekoj monter.....ne lazi i ne menuvaj mislenje....gore spomna deka AERI bila super a ne VIVAX generealno....od kaj znaes AERI kolku e "super" ?
Imas ti AERI ? NEMAS!
ti imas AEZI i toa 18ka stavena vo 30m2...za 30m2 se zima 12ka a ne 18ka....ama Vivax nema saglam niedna 3,5ka sto ke zagree 30m2.....3,5kite im great kako 2,5ki, gjubre do gjubre, za ladenje ladat ama na grreenje se edvaj 2,5ki...zatoa i si zemal edinica pojaka....zatoa i nepokazuvas potrosuvacka
E sea so praime ke ti se nalutat uste tolku )))
Се обидов да објаснам дека GREE Hansol или Amber е вистинскиот избор, ама не слуша народ
Sent from my iPhone X using Tapatalk
So zdravje da se koristi i dolgo da sluzi.
Се обидов да објаснам дека GREE Hansol или Amber е вистинскиот избор, ама не слуша народ
Sent from my iPhone X using Tapatalk
а као може у тема као оваа да не е офтопик пост кој што содржи ругање и тоа кој каде бил. пак селективно?Следен офтопик носи наградни поени.
Хаха, шо се замараш, не знам дали уште некој сериозно ја сфаќа темава веќе.а као може у тема као оваа да не е офтопик пост кој што содржи ругање и тоа кој каде бил. пак селективно?
@Strelec зашо ги линкуваш клими.мк?
кај вас го нема ломото по таа цена?
Sent from my iPhone using Tapatalk