Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
@Windfucker
Mnogu mideata mi izgleda mizerna izrabotka, denes bas vo palma tetovo ja gledav vnatresnata edinica na midea msr-12hrdn1 (r17), nekako, ne znam sto da napisam ama izgledase bedno izrabotena, sitna/malecka, sepak ce se otkazam od ovie kineski firmi i ce odam na varijanta koja mi odgovara od t-home ako seuste ja imaat vo ponuda LG S12AF http://www.t-home.mk/mk/107/920/188/Korisnichki_uredi/Bela_Tehnika/Klimatizeri/LG S 12 AF/CS 12 AF.html i toa ce ja zemam na 3 naredni smetki, bas taka i mi odgovara. Sledna opcija bi bila Fujitsu-to sto go spomena, pogotovo ako e so montaza 42000 den.
pozz
Толку беше пред некој месец 695 евра со монтажа и 630 евра без монтажа.

@Windfucker
Mnogu mideata mi izgleda mizerna izrabotka, denes bas vo palma tetovo ja gledav vnatresnata edinica na midea msr-12hrdn1 (r17), nekako, ne znam sto da napisam ama izgledase bedno izrabotena, sitna/malecka, sepak ce se otkazam od ovie kineski firmi i ce odam na varijanta koja mi odgovara od t-home ako seuste ja imaat vo ponuda LG S12AF http://www.t-home.mk/mk/107/920/188/Korisnichki_uredi/Bela_Tehnika/Klimatizeri/LG S 12 AF/CS 12 AF.html i toa ce ja zemam na 3 naredni smetki, bas taka i mi odgovara. Sledna opcija bi bila Fujitsu-to sto go spomena, pogotovo ako e so montaza 42000 den.
pozz
Горан провери го во Нептун истиот модел на Ел Џи, кај мене во Прилеп има некој попуст во продавницата и се мислам дека истиот модел се продава за цена пониска од 30.000 ден, за разлика од Т Хоум кој го даваат за 35000 во кеш.

Во последно време многу се зборува за користењето на природниот компримиран гас за затоплување.
Има муабети дека се работи за ефтин начин за затоплување, но тоа е далеку од вистината. Природниот гас е племенито и скапо гориво.
Рационален начин на искористување на горивото е кога од гасот се добива и струја и топлина - когенеративно користење. Во таков случај постои ограничување - топлината ( топлата вода ) не може да се пренесува на далечини поголеми од неколку километри. Што значи можат да се градат само мали постројки.
Како илустрација на ова, најдов еден прилог за домашна централа за добивање на струја и топлина. Ме интересира Вашето мислење?
http://www.youtube.com/watch?v=b09nMgzXQDM

Абе ти ли си тој шо иде тука секој месец и бара мајндфак предлози? :D Се ти имаме дадено веќе ако си тој

И секогаш ти викам на гугл да бараш similar movies to [movie]

mr brooks, wrecked, jacob's ladder, the conffesion (mini serija, saatipol vkupno)

Дајте филмчиња понови љубовни онака со малце подлабока приказна. :icon_mrgr:

Mara izvrsil forumsko samoubistvo. He'll be missed. Zal mi e sto na vreme ne go slusnav negoviot cry for help, ama toa e sto e. :D

Inace, The Bourne Legacy 2012 720p BluRay x264-SPARKS

Мора некој да ги изхејта модераториве тука да не се опуштат многу :D

Категориите Romance / Comedy и Action во филмскиот каталог уште не се пополнети. Романтичните комедии ќе му требаат на ~A~ за да ебне нешо

И многу забушавате у „која серија повеќе ја сакате“... Немате сменето веќе долго време. ...или ми давате уште време да гласа некој за арестед? Само ја ли гласав за неа бе? :D

Ако не тепа арестед ќе те банираат, па ти пуштаат малце. :D

Мора некој да ги изхејта модераториве тука да не се опуштат многу :D

Категориите Romance / Comedy и Action во филмскиот каталог уште не се пополнети. Романтичните комедии ќе му требаат на ~A~ за да ебне нешо

И многу забушавате у „која серија повеќе ја сакате“... Немате сменето веќе долго време. ...или ми давате уште време да гласа некој за арестед? Само ја ли гласав за неа бе? :D

Ќе биде каталогот (политички одговор малу).:)

Инаку ако имаш некој дуел кој сакаш да го поставиме во темата за серии слободно пиши го тука, зашто во рок од некоја минута ќе ставам нешто што имам на ум.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom