Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Дај ти некој предлог тогаш.

Земи читај „Орхан и Кифлата“ ...Плот твист, поврзано е со кифлата....Ако се плашиш од изгубени работи и афион не ја читај.

@peter.i не знам колку си во тек со настаните, земав јас пред скоро време 2 инвертера од гримак Change серија ама 9-ки се по 20К ги платив, не ми треба нешто појако, за минусни Т имам на испомош алфа плам камин со 10 годишни дабови дрва не цепени спремни во секое време да бидат ставени во функција ;)

Zdravo, mi treba vasata pomos vo izbor na klima.

Zainteresiran sum za GREE LOMO GWH18QD-K3DNA1G (cena so montaza ~ 51000),
arno ama nikoj sto gi prodava neznae da mi kaze dali ovoj model doaga so:
- G10 tehnologija,
- jonizator,
- prodolzeno iduvuvanje,
- iFeel,
- plus filter osven osnovniot.

Potreben mi e inverter za ladenje i dogrevanje na 35m2 + 15m2 so sirina pomala od eden metar.
Dokolku znaete za Lomo-to ili predlog za nekoja druga 5.5kw koja bi kostala so montaza do 1000e - spodelete.

Warcraft го гледав 3D. Супер сработен. И приказната ок според мене.. Немам читано дали oфицијално е планирано продолжение но крајот си го најави на некој начин. Братот од Vikings одличен. Можеле да искористат уште нешто од играта, но и вака си е ок.

Случајно налетав на оваа клима,со 5 год. Гарнција,А++ ефикасност
Цена околу 21000ден

a17492117a5c110da42d772065fc4804.jpg

ba1f037718fad558482b255f94a986d6.jpg

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Pozdrav do site.
Ja pratam temava od vreme na vreme i sakam da prasam nesto.
Pred nekolku meseci kupiv klima ured Gree Hansol GVH12TB-S3DNA3D/l me interesira nesto poveke za ovoj model bidejki retko go srekavam na google kako takov model ( S3DNA3D/l )
Pozdrav i vi blagodaram odnapred.

Bas interesno: ako pobarate na google za QUADRO AC35 CH-SC ( site ovde ja smetaat za ge-ge firma ) i gle k..ca, ce dobiete ohoho podatoci, na primer deka vo Hrvatska se prodava za 370 e sto e malce poskapo od ovde.
A za Gree Hansol GVH12TB-S3DNA3D/l ce dobiete edna golema NULA. Nema nisto, bas nisto, vo sto e problemot? Taka e izmesano ova so oznakite na GREE ni samite kinezi ne znaat sto pravat.

Последно уредено:
Инфо каде си налетал на неа?
Ѓорче Петров
Оваа беше продадена а продавачот рече немало вакви на лагер....незнае дали и кога ќе имало друга пратка

Ѓорче Петров
Оваа беше продадена а продавачот рече немало вакви на лагер....незнае дали и кога ќе имало друга пратка

Која продавница?

Bas interesno: ako pobarate na google za QUADRO AC35 CH-SC ( site ovde ja smetaat za ge-ge firma ) i gle k..ca, ce dobiete ohoho podatoci, na primer deka vo Hrvatska se prodava za 370 e sto e malce poskapo od ovde.
A za Gree Hansol GVH12TB-S3DNA3D/l ce dobiete edna golema NULA. Nema nisto, bas nisto, vo sto e problemot? Taka e izmesano ova so oznakite na GREE ni samite kinezi ne znaat sto pravat.

Pocituvni,

Oznakata koja ja barate GVH12TB-S3DNA3D/I ne postoi, i zatoa nemozete da najdete nisto.
Ako barate GREE model HASNOL , so sigurnost treba da e GWH12TB-S3DNA3D/I.

So pocit,
Greemak Group

Kako sto gledam na quadro.tv mu doagja isto sto i vivax. Hrvatska firma koja si naracuva elektronika i bela tehnika od kina pod svoj brend.[DOUBLEPOST=1465544991][/DOUBLEPOST]A ovie od gree si kreiraa uste eden profil, bobo5.
Ajde sega 100 posta/reklama za ovaa oznaka (koja pretpostavuvam im e vo naracka i treba da stigne)

Pocituvni,

Oznakata koja ja barate GVH12TB-S3DNA3D/I ne postoi, i zatoa nemozete da najdete nisto.
Ako barate GREE model HASNOL , so sigurnost treba da e GWH12TB-S3DNA3D/I.

So pocit,
Greemak Group
Jas se izvinuvam za greskata i prasanjeto e za ovoj model GWH12TB-S3DNA3D/l[DOUBLEPOST=1465546874][/DOUBLEPOST]
Kako sto gledam na quadro.tv mu doagja isto sto i vivax. Hrvatska firma koja si naracuva elektronika i bela tehnika od kina pod svoj brend.[DOUBLEPOST=1465544991][/DOUBLEPOST]A ovie od gree si kreiraa uste eden profil, bobo5.
Ajde sega 100 posta/reklama za ovaa oznaka (koja pretpostavuvam im e vo naracka i treba da stigne)
Klimata e kupena na 16.01.2016 i se odluciv za nea po losoto iskustvo so daikin RX25K2V1B+FTX25KV1B .Samata firma posle mesec dena mi ja demontirase i mi gi vrati parite 37k.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom