Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
За мене Jupiter Ascending е дефинитивно дно дна од тие од 2015, а по него, тука некаде Love. Треба да ги следиме вот и гранде-јуве со топ листиве, а? Што велиш?

Многу нормално. :aplauz:
Jupiter не го изгледав поради тоа што сите го осудија на пропаст, а сакав поради Милчето. :love:
Love си стои во 1080п на диск, може после НГ ќе се изгледа. :icon_mrgr:
А за следење што знам, многу се, башка доста класици немам изгледано, ќе почнам и ја да ги пребирам изгледа. Испод 8 оцена да не гледам. :D

Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!
@yamaha10 @ogledaloogledalo Haier-ot nikogas i nevredel poveke od toa sto sega ima cena, prassajte se zasto e sega cenata takva i pored Euroventot ;)
Ferski ke bide poso buckate za Haier a pojma nemate sto ima u klimava da im ostavite broevi na telefoni na @kabomH i ostali sto sakaat da kupat klima da moze da ve najdat ko nema da gi gree, i koga ke pcujat po klimava ;)
na flaerov ja vidov i rekov da spodelam, klimata e na slikata Arielli 21717mkd , vo agolot pishuva made in italy, a ja barav na net izlaga samo vo neptun deka ja ima.....

Sent from my SM-G360F using Tapatalk

@FriCCkY @123456 :facepalm: Ne ja vidov slepec :)))) a cak i na fejsbuk gi barav i tamu gi gledav flaerite i nisto....inace za Arielli samo najdov deka postoi gratce vo italija so toa ime :)
A podobro ke mu bide so NEO ili Vivax najeftiniot ili ST ako kupi?????
@kabomH si pisa deka ima 26000den i gi navede tie klimi. Mozebi Gree Cozy mu vleguva vo kombinacija, no sigurno ne e podobra od Haier-ot.
Ti mu vikas voopsto da ne zima klima, ili pak za tvoite Gree ke se fatis.
Plus si pisa deka ima dobra izolacija i 20m2 ke gree. Do -7 ne treba da ima problem, osven na magla mozebi, no i dosta poskapi klimi na magla ke imaat problem.[DOUBLEPOST=1450424284][/DOUBLEPOST]Jas se mislam dali da gi s'skam moite za Haier-ot. Majkami sakase/zborese on-off za ladenje da zima letoska, pa za 100eur plus zasto da ne zemat inverter barem. I taka se grejat na panelki, a sobata kaj bi bila klimata e 16-tina m2 (no so nikakva izolacija i prozori-promaja)
Da ne dolzam, citaj tuka na setkom.bg
So bag e taa serija masovno prodadena u BG isto na promocija kako ovaa, bugarive cekaat novi PCB ploci so nov firmware. A i celata tema za Haier e so slicni postovi za kvarovi.

Последно уредено:

Цена: 39,999 Ден.
Роденденска Цена: 31,569 Ден.

ST - CS-55AINV-M119 18000BTU
Дали некој од вас знае нешто повеке за овој инвертер,писува дека има добар компресор.
Еуровент нема
Ја има во Сетек на попуст до 19.12.2015
ST - CS-55AINV-M119 18000BTU
• Superior Technology
• ИНВЕРТЕР Климатизер
• Cooling 5.60KW and Heating 6.40KW
• LED Display
•on&off
• Indoor AIR Circulation Cooling/Heating: 850/850m3/h
• EER for cooling 3.27 W/W
• COP for heating: 3.62 W/W
• Indoor Noice level Min: 37dB
• Max: 44dB
• Annual Energy Consumption: 780kwh
• MAX Input Cooling/Heating: 1.820/1.960W
• Normal operating Temperature: -10 to 43 C
• HITACHI Compressor
• 119-WHITE panel
• R410A Ecological Gas
• Class A in Cooling
• Class A in Heating
• Connecting pipe 3 Meters with Nuts
• 3.5 meters Electir Cable

Мислам дека истите работат во СЦ Борис Трајковски во аутлетот на 3М неколку години.

Последно уредено:
Da ne dolzam, citaj tuka na setkom.bg
So bag e taa serija masovno prodadena u BG isto na promocija kako ovaa, bugarive cekaat novi PCB ploci so nov firmware. A i celata tema za Haier e so slicni postovi za kvarovi.
Ova e veke drug muabet. Imam prijatel koj raboti vo SET, sega go barav da se rasprasa dali imaat takva informacija. No kolku ke kazat i da znaat, toa neznam.
Kako i da e, ova veke me odvrati od s'skanjeto na moite :nesumjas:

Talk about concept art .. :angel::drk::cuc::несвест::vozbud::vozbud: #CivilWar #TeamCap #WhereIsSpidey
12356755_936773373037876_7956841719118054891_o.jpg

Има ли бе добра снимка за Мокинџеј 2? Гз мајчин да му ебам на копилето што напишало ХД на торентот од pirate bay. Копиле смрдливо 2 гига симнувам ко со тостер снимано!

Има ли бе добра снимка за Мокинџеј 2? Гз мајчин да му ебам на копилето што напишало ХД на торентот од pirate bay. Копиле смрдливо 2 гига симнувам ко со тостер снимано!

Nema, pa i ti siminjas od eftini sajtovi

Mesec dekemvri, klimata namestena na 28 stepeni 24/7. Ne e isklucena i namalena temp od 5 Dekemvri. Koga beshe maglovito vremeto, nadvoreshnata edinica evidentno beshe pobucna. Dosega, vo Bt minimalna temp e -7.
Defrostite zacestija so podesuvanje na 28 vnatreshna.
Za razlika od minata zima, ovaa zima klimata ima pozahtevna zadaca. Ke bide interesno da se vidat smetkite, makar shto nema da mozi da se pravi pregolema sporedba so lani, bidejki ovaa zima sme vo sosema drug rezim doma.
Za Noemvri smetkata beshe 2000mkd, bevme vo "normalen mod" doma, so podesena 24 stepeni, pushtanje po potreba.
Se citame tuka. Strelec, treba da si dadam po edno :cool:

кога ќе има, тука одма ќе се пише

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom