Sakas da kazes dega za gorenavedenive opcii ( obijekti ) podobro e on-off klima odkolku inverter i i sakas da kazes deka on-off klima vo vakvi obiekti i na -15°C ke odzuva vnatresna temperatura na greenje od 20°C ???Зошто за викендица, шупа, гаража, лоџија, скали, влез, пожелно е да е поефтина климата, по некоја логика.
Не е прашањето дали има 7 год гаранција, туку дали е навистина одлична понуда (како велиш) и дали се покажаа и како се покажаа овие клими за затоплување (греење) ... јас барем во 26,000 поста повеќето ги прочитав на темава, не се сеќавам еден да кажа дека е задоволен од греење со Hyundai клима.... а ти? Иако времињата се менуваат, па можеби Hyundai напреднал!? Па за чудо и ќе налеташ на некои сајтови или трговци на нетов кои клима на Hyundai ќе вбројат меѓу врвни јапонци во друштво во најдобрите клими за греење https://klimatizacija.hr/blog/novosti/top-5-klima-uredaja-grijanje-28/ (што мене ептен ми е забегано)!!!Odlicna ponuda 7 godini garancija na inverter klima.
Druze ovaa HYUNDAI klima e rebrendirana Midea klima treba da e dobra Midea ima solidni klima uredi.Не е прашањето дали има 7 год гаранција, туку дали е навистина одлична понуда (како велиш) и дали се покажаа и како се покажаа овие клими за затоплување (греење) ... јас барем во 26,000 поста повеќето ги прочитав на темава, не се сеќавам еден да кажа дека е задоволен од греење со Hyundai клима.... а ти? Иако времињата се менуваат, па можеби Hyundai напреднал!? Па за чудо и ќе налеташ на некои сајтови или трговци на нетов кои клима на Hyundai ќе вбројат меѓу врвни јапонци во друштво во најдобрите клими за греење https://klimatizacija.hr/blog/novosti/top-5-klima-uredaja-grijanje-28/ (што мене ептен ми е забегано)!!!
А за оваа лима од 20 карти, ниту гледам модел, ниту дали е деветка или дванаеска!? А и сам знаеш дека за 20К има докажани и со кориснички искуства Vivax или Gree... зошто ова би било подобра оваа или “одлична понуда“ како велиш во споредба со нив!?
nee bas najevtina za 17k imas 3.5kw inverter favorit a za 18k e istata so vgraden wi-fiZosto on-off zemi inverter klima 2.5kw momentalno najevtina 2.5kw inverter e ovaa klima
Na link-ot nema cena deka e 17.000 den kade ova vo koja prodavnica ?nee bas najevtina za 17k imas 3.5kw inverter favorit a za 18k e istata so vgraden wi-fi
http://favoritelectronics.com/mk/product/inverter
http://favoritelectronics.com/mk/product/inverter-wifi
sekoja budala stana monter ....kako si dozvolile setec taka .... stramota[DOUBLEPOST=1561911272][/DOUBLEPOST]Ne pisav,
Drugarot zema tundra od setek.
No zidarite ne monterite od setek napravile pocetnicki greski.
Ne vakumirale
Ne gi izolirale cevkite posebno tuku zaedno
Ne stabile baferi,gumi na drzacite
Ja pistil 3-4 pati od togas.no Posle nekoe vreme ne rabotela klimata,pa dosle drugi monteri I videle deka prethodnite monteri ne ja povrzale dobro kaj naponskite kabli.ova ne mi se veruva bidejki voopsto nemalo da raboti ako ne povrzale dobro.
Neznam Sto se slucilo.i ovoj neznae da mi objasni.
Moja zabeleska:
Perkata koja otvara I zatvara kaj tundrata e kratka t.e shtedele na material.
I kaj negovata klima ne zatvara dobro.
Koga e izgasena se primetuva prazen prostor.
Eve neka kazat drugite Sto ja imaat tundrata Kako e kaj niv.
Pratete slika da vidam.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
vo Prilep / ako sakas da prasam dali mozi da ti prati po kargo*Na link-ot nema cena deka e 17.000 den kade ova vo koja prodavnica ?
Ne mi treba jas imamvo Prilep / ako sakas da prasam dali mozi da ti prati po kargo*
Ok nema problem(prijatelot ima golem dujcan za bela tehnika , pa postojano kaj nego ima sekakvi akckii ne , ovie ceni se kako set,neptun,tehmo,samo 2/3 pati godisno nekolku denovi da ima hapy days, a ustvari cenite da bidat realnite za prodazba.! a ovie ceni 17 i 18k .e za kajgandzii i za rodnini /prijateli .....si vikam deka nee polosa od vivaks koja e 20k za taa cena favoritot keja imas namontirana ....odnosno 20600 60eu.monraza.Ne mi treba jas imam
Prasav informativno vo koja prodavnica bidejki na oficijalnata web strana na Favorit nema ceni samo modeli na inverter klimi.
Dobri se i Favorit klimite segasnite nodeli se proizvedeni vo TCL fabrikata za klima uredi vo kina.Ok nema problem(prijatelot ima golem dujcan za bela tehnika , pa postojano kaj nego ima sekakvi akckii ne , ovie ceni se kako set,neptun,tehmo,samo 2/3 pati godisno nekolku denovi da ima hapy days, a ustvari cenite da bidat realnite za prodazba.! a ovie ceni 17 i 18k .e za kajgandzii i za rodnini /prijateli .....si vikam deka nee polosa od vivaks koja e 20k za taa cena favoritot keja imas namontirana ....odnosno 20600 60ru,monraza.