- Член од
- 19 декември 2014
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 735
Greska si,ova e sonot na Strelco site da se so klima i toa mitshu daikin ili toshibaМислам дека најдов каде живее @Kлима уред...
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Greska si,ova e sonot na Strelco site da se so klima i toa mitshu daikin ili toshibaМислам дека најдов каде живее @Kлима уред...
![]()
Poslednata na T ni u najlos son ne bi ja sonilGreska si,ova e sonot na Strelco site da se so klima i toa mitshu daikin ili toshiba![]()
Da de toa kosmar se vikaPoslednata na T ni u najlos son ne bi ja sonil![]()
Ne e do mestopolozbata tuku defekt e nesto klimata ili pak tolku i se silite.Eve kako e namestena klimata. Se najduva pod erker. Dali mislite deka mestopolozbava e pricina za slabite performansi?
Ona sto ne se gleda e 30 cm rastojanie pogu zadniot del od klimata i zidot.
Garancijata e pominata. A i klimata ne e rasipana vo smisla deka ne raboti, samo potrosnjata bese golema, a greenjeto poslabo.Baraj servis da ja proveri klimata.
Tolku i e kapacitetot ( kvalitetot ) na klimata.samo potrosnjata bese golema, a greenjeto poslabo.
Ma nemoj so kaza sega.Tolku i e kapacitetot ( kvalitetot ) na klimata.
Zdravo na site,
No, posle malo istrazuvanje vidov deka Daikin klimite gi proizveduva Gree.
[/B]
Прво стави дихт гуми/сунѓери на прозорците.Sobata e relativno mala, 14m2 so visina 2.6m.
Prozorcite se so duplo staklo no drveni, stari 50 godini. Kukjata nema nikakva izolacija (nitu stiropor od nadvor nitu gips-karton od vnatre)