Најдобро гејминг глувче и гејминг пад

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Vo Anhoch ima G5 za mnogu poeftini pari..i od Niko..a bogami i od Set...pa sega nek si vidi koj saka da kupuva dobar glushec...

Kojgode

Бесна Зодбојка
Член од
23 јуни 2007
Мислења
113
Поени од реакции
8
Jas koristam Razer Deathadder i Razer Mantis control i tie za mene se anjdobri. Imam i logitech mx510 koj go koristev porano ama dosta mu bese 3 godini morav da napram promena.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Vo Anhoch ima G5 za mnogu poeftini pari..i od Niko..a bogami i od Set...pa sega nek si vidi koj saka da kupuva dobar glushec...
За жал тоа е ревизија 1. Ревизија 2 да се окозиш треба за да ја најдеш кај нас.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
За жал тоа е ревизија 1. Ревизија 2 да се окозиш треба за да ја најдеш кај нас.
Ја има во Сет, само што не се разликуваат толку многу... Различен дизајн и forward копче од страна има.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Ревизија 1 е таа сиво-црвената, а Ревизија 2 сината???
ИЛИ?
:raz:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Епа ревизија 2(сината) ја има во Охрид во Info Shop, баш сега видов и е 3800 денари:)

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ревизија 1 е со едно странично копче, Ревизија 2 со две копчиња. Бојата нема врска. Стварно пропуст на Лоџитек, затоа и извадија втора ревизија да си ја поправат грешката.

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Ај дечки пошо не сум толку упатен ако може некој да ми каже каде да најдам добар гејминг-пад? (=

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
670 денари Coolermaster X-pad 3, во Сет го имаш. Направен е од некоја алуминиумска легура и специјална sand-spreading површина. Топ е! Плус иде и налепница со него од Кулермастер, си ја закачив одма до Audigy лепенката :DDD
Еве добра а ефтина понуда.

А иначе за тие падови шо се на првата страна ги нема(повеќето) во Македонија. Така да, барај во странство ако сакаш подобар:wink:

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Све појке и појке CS играчи се префрлет од Logitech (кој досега мислам беше единствен пореномиран) на Razer. Викет Разер имале чудни дизајни ама јас мислам се супер, само шо на сликине светет ко во диско да си а иначе се многу подискретни. Сите fnatic играчи користеле Razer Deathadder (бај Kojgode во реал живот и + прерадвана фаца :D :P)!!!!
aj :salut:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Зедов пред некое време (2 недели:)) Logitech G5 ревизија два...поради тоа шо 510-ката ми почина:(.

Презадоволен сум општо од Logitech.
Razer се исто така одлична компанија и прават врвни производи, но сепак мене не ми лежат такви глувци, т.е. сум навикнат на потешки.

..и така...

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
a jaс па мислам mx518kaта е потешка од Razer-ите...

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Зедов пред некое време (2 недели:)) Logitech G5 ревизија два...поради тоа шо 510-ката ми почина:(.

Презадоволен сум општо од Logitech.
Razer се исто така одлична компанија и прават врвни производи, но сепак мене не ми лежат такви глувци, т.е. сум навикнат на потешки.

..и така...
ти рече

Kajgana Shop

На врв Bottom