Најдобри професори

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Stojce fizicko, Karagjozova angliski i Jasna angliski site od Gorgi!
хахаха столе кој ѕвер од професор , јасна ми беше класна во георги стварно не сум сретнал подобра професорка од неа тука би ги вбројал и сале математика и шарко историја иако во глобала сите профсори во таа гимназија беа добри барем ја кога учев таму

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Сега на факс. Thomas Holm ми предава програмирање
а во средно ... Добрица Грижевска, класната и Костадинчо Петров по економски предмети

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Во основно,без конкуренција ми беше Светлана Казакова по биологија,иако многу луге не ја сакаа.Ама ја неможам да речам ништо против жената,пошто од петто до осмо бев испитан само еднаш и цело време имав петка.
Исто,неможам да не го спомнам и класниот(шо умре).Чоекот беше најзакон од сите.Мислам,кај кој друг професор моеш да дојдеш на пола час,и да не те ни примети или па да имаш 60 неоправдани,и да ти рече:"Таман е,иди уплати ми ливче".
За средно,иам пишано,само треба да дополнам,за истата професорка шо ја спомна Unholy,мене ми предаваше филозофија и логика.Најдобра шо може да биде.:smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Kaркаљашев-Географија...!

Член од
25 октомври 2007
Мислења
116
Поени од реакции
0
Dj LephonQ matematika vo jbt najdobar profesor ubedlivo.
P.S. sakas da mi dade Dr Martins od vremeto koa bil punk on.

Член од
29 март 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Најдобар е професорот Талаков по Историја од Узус-Велес.

F

fantomX

Гостин
Чакаро (Географија) од гим. Мирче Ацев Прилеп

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
najdobar za mene bese profesorot Velin po fizika..ama za 2 dena ke odi vo penzija... a nasiot posleden cas od nego pomina vo petokot :(

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.729
Поени од реакции
11.586
Професорката по англиски Невенка Стојкова и класната по македонски Катерина Ќосева

ReNaTa

-SHY- girl
Член од
1 декември 2007
Мислења
240
Поени од реакции
6
hmm... cudno aj majka mi i tetka mi da ne gi najdam tuka vo temava...
ama tetin mi TONI??? ne mozam da poveruvam:) !

inace za mene najdobra prof. natasha-makedonski

U

UnholY

Гостин
Во основно,без конкуренција ми беше Светлана Казакова по биологија,иако многу луге не ја сакаа.Ама ја неможам да речам ништо против жената,пошто од петто до осмо бев испитан само еднаш и цело време имав петка.
Исто,неможам да не го спомнам и класниот(шо умре).Чоекот беше најзакон од сите.Мислам,кај кој друг професор моеш да дојдеш на пола час,и да не те ни примети или па да имаш 60 неоправдани,и да ти рече:"Таман е,иди уплати ми ливче".
За средно,иам пишано,само треба да дополнам,за истата професорка шо ја спомна Unholy,мене ми предаваше филозофија и логика.Најдобра шо може да биде.:smir:
Суцо бе пеер не заебавај бе, Светлана :pos2:
Жената беше психопат тежок,во еден момент ја гледаш ведра и насмеана, а веќе во следниот мислиш сака да те убие:vozbud:,а и заедно со Лила Митева по хемија беа страшен тандем :ija:..коо од хорор филм да беа испаднати...
Од цел наставнички колегиум шо беше таму во ''Блаже Конески '' они беа најпсихопатски настроени, а и кога се одеше во мензата на појадок или на ручек само они две се двоеја од другите и во дискузот си ставаа само по едно мало парче леб, по две раце сол и едно кутиче маргарин :pos2:
А, истотака и коа ќе настанеше некоја расправија, секогаш едната изиграваше адвокат на другата:vozbud: Лудница беа тие две :vozbud:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Пеер,за мене беше фина жената.Затоа и кажав дека многу луге ја мразеа,ама ја неможам ебати.
Ако не беше она,мегу другите,ке завршев основно у Оризари...:toe:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Суцо бе пеер не заебавај бе, Светлана :pos2:
Жената беше психопат тежок,во еден момент ја гледаш ведра и насмеана, а веќе во следниот мислиш сака да те убие:vozbud:,а и заедно со Лила Митева по хемија беа страшен тандем :ija:..коо од хорор филм да беа испаднати...
Од цел наставнички колегиум шо беше таму во ''Блаже Конески '' они беа најпсихопатски настроени, а и кога се одеше во мензата на појадок или на ручек само они две се двоеја од другите и во дискузот си ставаа само по едно мало парче леб, по две раце сол и едно кутиче маргарин :pos2:
А, истотака и коа ќе настанеше некоја расправија, секогаш едната изиграваше адвокат на другата:vozbud: Лудница беа тие две :vozbud:

Моја генерација сите имаа трауми од нејзе, еднаш ја гледаш ти вика "Добро ууутро душичкоо" a после тоа oткако некој случајно ќе и го допре цвеќенцето што скапувало во најмрачниот ќош последниве 4545 години, ќе ги наостри тоа урокливите очи и ќе ја испушти СЕТА злоба (а богами ја носеше многу) врз тебе, веројатно зашо јадеш чипс или многу високо ја држиш главата...:vozbud:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Александра по фиксна протетика и Борис по биологија во Средно медицинско во Тетово добро оценки пишуваат, за забавна настава Дончо по Психологија. Смеење големо паѓа на негов час :).

Kajgana Shop

На врв Bottom