Најдобри кондоми?

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
Г

Господ

Гостин
Малце ја нарушувам дебатава - ама едно прашање - каде вообичаено можат да се набават кондоми ?!
Во црниче,скоро центар,после подвожњакот више идеш накај центар по Гоце Делчев скршни лево,има една продавница на неа Кузум пишува.

Член од
23 јули 2009
Мислења
25
Поени од реакции
6
да не знае некој колку чинат Дурекс перформа ,односно дали им е иста цената како и на другите( 110 ден )

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
да не знае некој колку чинат Дурекс перформа ,односно дали им е иста цената како и на другите( 110 ден )
90 низ аптеките, 100-110 низ трафики.

Зборот ми беше дека не ги бива! Ко во чаша вода да ми е. Многу влажни и дебели се.
Мада веќе имам заборавено што е тоа кондом.. :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
90 низ аптеките, 100-110 низ трафики.

Зборот ми беше дека не ги бива! Ко во чаша вода да ми е. Многу влажни и дебели се.
Мада веќе имам заборавено што е тоа кондом.. :)
Ми ту :pipi:
И што па толку за тие дурекс, божем имало разлика сите исти ми се некако... а за квалитетни,гума јбга кад тад може да се скине и тука немате 100% заштита и тука треба очи да отвориш.. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
И што па толку за тие дурекс, божем имало разлика сите исти ми се некако... а за квалитетни,гума јбга кад тад може да се скине и тука немате 100% заштита и тука треба очи да отвориш.. :)
Mи се наоѓаше некој онака кога ме напнуваа со плодни денови, или посебно викенд после алкохол.. ваљда некој страв. Сега јок! Нема поубаво чуство од без! :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Mи се наоѓаше некој онака кога ме напнуваа со плодни денови, или посебно викенд после алкохол.. ваљда некој страв. Сега јок! Нема поубаво чуство од без! :)

Леле колега која оптичка варка се тие плодни денови ццц колку се ијаме на клиника само смеено, знаеш како варираат немаш претстава, тоа ти е ко мижи асан да ти баам, јас на пример со 3тово останав бремена баш у неплодни, значи јас фактички нит сум имала неплодни денови.... само ај некој се залажуе дека имат, затоа златна стерилизејшн нити се замарам више коа како што а ни текне одма :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Порано користев исклучиво Дурекс...сега...не ми се баш омилени. Ама Спортекс се закон! Плус даваат и лубрикант :D

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
офф топик
мишелин бре, најквалитетно, со подлабоки рецки за на снег :) :) :)

он топик
би користел било каков само ради што мора... ради болести и несакани последици
иначе се знае со каков е најубаво... со никаков

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Не упражњавам кондоми, практикувам ТОА да го правам без кондом, али како што викаат ако незнаеш што е добро прашај што е скапо, така да Дурекс дефинитвно :D

Член од
14 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
bi rekol Durex....ali izbegavajte gi onie featherlite....dva pati me imat zaebano....nz, nekoj refus se valjda...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас би рекол најсигурно е земи од оние најлончинана (еколошки) и со еден ластик опни го и после шибај брате ем поевтино ем ќе заврши работа ,бидете малку економични економска криза е.. ;) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom