Најдобри кондоми?

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
C

cige

Гостин
Trojan(турски), ми ги даде еден пријател што се занимава "професионално" во Истамбул. Беа многу потанки од тие претходно со сум ги пробал (дурекс и тие од 10 денари), после односот пробав со прст да го пробијам, го тегнев, ама никако не попушти.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Број 1:Тroyan - скоро ист филинг ко без кондом, па после од далечно 2 место Durex Arouser -, Sportex Light за дооолг секс и Sportex Orgasm за најбрз !а Durex Love 2 пати ми пукаше , :toe::nenene:

Член од
5 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Малце ја нарушувам дебатава - ама едно прашање - каде вообичаено можат да се набават кондоми ?!

A

Auditore

Гостин
Дурекс, одсекогаш сум слушал само добри работи за нив, а и од искуство гласам пак за дурекс.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
зашо нема Sportex да се купат? никаде нема...:nesvest:

P

PewDiePie

Гостин
Дурекс,до сега ме немаат изневерено се надвам дека така и ќе остане.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Дурекс од 100че или спортекс од 50че ?
Или сите сте богаташи , или слабо еб*нувате. :\

(Hint : Ако ти се кинат кондомите пробај да ја навлажниш женската.)
(Hint х 2 : Не целата , само меѓу нозе. )

F

Frankie Yale

Гостин
Јас од трафика си зимам, не знам како се вика, во плава паковка е и pleasure пишува на него, толку :) Не ми пукнал до сега никогаш...

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Кај може да се купи тројан?
Мислам дека имаше во КАМ маркет порано,сега незнам зошто се пребацив на Durex fetherlite ,најтенкиот кондом досега направен,скоро како без кондом е чувството.Поздрав

V

Vollstandig

Гостин
Јас спортекст користам 60 денарни + лубрикант имаш за анал поевтини се а и добри се издржливи и не се тесни:)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.931
Поени од реакции
12.515
Јас спортекст користам 60 денарни + лубрикант имаш за анал поевтини се а и добри се издржливи и не се тесни:)
Така е, додека користев кондоми најмалку се скинаа од спортекс...се друго е ризично срање :)

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Само дурекс дури и женскиве ги обожаваат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom