Најдобрата сцена на (оваа недела: Том Хенкс)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Монологов можам да го гледам и по 5-10 пати по ред, импресиониран сум од актеров, има мал милион сцени кои се вистинско богатство, мастерпис, а тоа што Едвард нема Оскар, академијата може да се е*е !

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
значи најпрвин ќе ставам сцена од џек пошто сум ја пропуштил темава некако
едвард има таков уникатен карактер, што можеш да очекуваш од мирно стабилно момче да се претвори во психопат, па во луд идеалист и неверојатниот хулк, и се то тоа во 1 филм, и воопшто неа да биди ни исфорсирано ни глупаво.
човек дарбина што викаат старите
омилена сцена од него е кога ќе се измава пред шефот. епско од библиски размери

неможев да ја најдам на јутуб па само ќе ставам мала компензација

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Бидејки најомилената моја сцена од филм на Ед Нортон веке ја стави _The Great_ тогаш би сакал да се навратам на Џек. Мене лично, најомилена сцена од Џек ми е онаа од The Postman Always Rings Twice со Џесика Ланг. Бидејки нема клип приморан сум да ја раскажам.

Џек пере тенџериња додека Џесика меси кифли. Џек почнува да ја гледа стрвно Џесика. Започнуваат да се рваат. Џек води во поени. Во позадина фрчат кифли и брашно на сите страни.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Немаме доволно „материјал“ на темава за да одбереме најдобра сцена, барем до сега секој си оди со своја сцена :) Како и да е, продолжуваме со Том Круз, според мене неговата најдобра сцена:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736

Show Me the MONEY хахаха легенда е во филмот :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Веројатно неговата најдобро одиграна сцена е таа од A few good mеn што ја постира Ио. Како и да е, кога се работи за "најдобра сцена" каде што при тоа и не е главен фактор онаа екстра добра глума (а и не дека ги има многу), неможе а да не се спомене и умешноста во "чистењето на билјард масата" во The Color of money.

Потсеќа на Jimmy White, легендарниот снукер играч, исто така левичар, кој прати/прател снукер ќе знае што зборам. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Темава не предизвикува некој посебен интерес ама ај да смениме малку.

Ново дете: Том Хенкс. Повелеле.

Kajgana Shop

На врв Bottom