Најдобар скеч од К-15?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Ime : Tosho
Prezime : Malerot
Mominsko : Batka
Data Na Raganje : On e tuka negde 2 godini pred elton john :pos:, vase : 1967
Pol : Makarti
Bracen Status : Nepodnosliv !!!
ај ако знаете линк од овој скеч ... неможам никако да го најдам :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
А тоа .... Миле ( или тошо незнам кој беше ) ... и доаѓа од таму Цацко со тротинет и прават некој разговор за на пат и овој ги заборавил картите дома на телевизор ... постар скеч ... врска неам како се викаше ... ако некој го знае нека го пушти :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.646
Поени од реакции
59.507
А тоа .... Миле ( или тошо незнам кој беше ) ... и доаѓа од таму Цацко со тротинет и прават некој разговор за на пат и овој ги заборавил картите дома на телевизор ... постар скеч ... врска неам како се викаше ... ако некој го знае нека го пушти :)

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Го барам скечот кога Тошо и Цацко (пијан) одат да купат мртовечки сандак за таштата на Тошо. И се ценкаат за поефтино со Миле (во случајов продавач). Е никако не можам да го најдам овој скеч...кој го најде частам.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.028
Поени од реакции
8.350
Барам уште од одамна еден скеч стар е
Тошо спие и наеднаш се буди и ја менува старата перика со нова :)
никако да го најдам овој скеч ,интересен беше

A кога сме кај најдобар скеч ,нема најдобар скеч сите се добри ,старите им се екстра ,ама кога би издвоил интересни тоа се овие

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
90% од скечевите се екстра, нешто евентуално ако се погоди така како без идеја напраено, али воглавно се супер сите. Се појавија многу други групи кои би го правеле ова што досега го направија К-15, али ни 1% не успеаја, ни Солзи ни смеа, ни ништо. Само К-15 :)

Порано ги гледав повеќе, сега и не можам да се сетам кој скеч би можел да биде најдобар, само знам дека некои сум ги гледал и по 10тина пати дневно и не ми се здосадувале :D

Еве еден интересен ;)

А на овај се имам ГАЗЕНО од смеење.

" Ќе ви се претставам као Б.Ц.П. на Р.М. " .... е не :D

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Види виа демиркапијци бистри испаднаа даа еее

...Ами фудбалот да беше арен, фудбалерите дебели ќе беа...:D

...воа шо сум тука сум ја ... ја су среќниот добиток...

...виа мојте комшии нон-стоп се зиинати по лозјињта, орат, копат, прскат, кроат, вадат...:):)

...Оооо, тоа беше радост, тоа беше ногу радост, па тоааа, до сеа така не сме се израдујале и свадби сме правеле (тука сече и вика) Ја усвари бе у подрумот жента нешто ме прати, синоќа бе сијалицта беше прегорена и стави нова сијалица бе ки Пецо у дуќанот да зеам, и нешто ми беше сумљиво тиа Пецо нешто ми забуши, ја сијалица му барам, а он ми вика кошулта не ти е пеглана, а него да го видеше у едни панталони ШО БЕШЕ :pos:( КАЖИ ТОШО КАКВИ ПАНТАЛОНИ НОСЕШЕ... Да, Да :pos: ) хах ... и отиду да видам сијалицта вака, оти а купи 70 вата, ама коа а намести ми светеше каа шејс и осум вати, каа два вата да ми фалеа... и жента вика Брзо, Брзо ЦАЦКО НАГРАДА ДОБИМЕ, НАГРАДА ДОБИМЕ НА ТЕЛЕвизорот, радоси дома туа КОА СЕ КАЧИ ЈА, еве Тошо нека каже (Да :) )...

Шпрехензи дојч бите?
ПФФФФФ,....ПФФФФ :pos::pos::pos:
Мајне лимузинен троа капут.
Вајстина капут?
Ја, Ја.
Никс проблем. Мали капутот обесинела, колата на преглед.:pos::pos: Кафе, сок, минерал васер?
Ја,.. Ја...
И ЈА (најјакиот дел) :pos::pos::pos::pos:
.....
Најдобрата реклам од К-15 заедно со Глос и УНЕТ ( На сестра ти унет да и уплатам, знајш ли колку ќе а изненадам? :pos: )

Kajgana Shop

На врв Bottom