tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
Па вака... се изначитав доста глупости горе мора да признаам... прво... ова е далеку од веродостојна анкета... анкета се праи со сите наши МКметал бендови... второ... Hardfaced не се метал... трето... го отековте со DFL. Значи ми се свиѓа нивната музика ама не до толку многу. Ептен претерувате со нив... и хејтерите и поддржувачите оладете... после тоа... зашо нема бендови како Furion, LAOD, Санаториум, Nihilist и сл. (мр мрзи да ги пишам сите)... јас на пример преферирам треш а горе и неам некој избор... гласав за Serpentine Fire иако според мене има и боље бенодви од нив сепак се закон и ми се свиѓаат многу (позз до ташакот) ама подобри беа со фичо (исто ко и Перо ке спомнам дека закон е Игор ама со него се поспори и понеагресивни шо мене лично помалце ми се свиѓа). После тоа прочитав дека некој има пишано нешо Mortality биле black метал... го имал првиот албум... го иам ја демото од 2005 и е melodic death метал... а ако типот мислел на друго нешо од нив би сакал да исконтактирам со него и да го добијам... :icon_mrgr ја дефинитивно на прво место неможам да се одлучам за еден бенд не еве по жанрови ако идеме од треш на пример би се одлучил за Furion, LAOD, Warnament и Serpentine Fire... зашо никој ни Vandal не ги спомна незнам... а за Санаториум и Holocaust се знае... од се останато шо не е треш би одбрал Mortality!!!, Beyond the Horizon, Nihilist, Demency и слично... Исто видов некој шо спомна Infected Mushrooms... е брат не се мешај у муабет у кој шо не си достоен да се мешаш... видов и дека некој кењал нема добар метал у МКД... е добар метал има ама нема пари за албуми... чист пример е тоа шо бенд како Serpentine чекаше 1000 години за албумот од рок фест шо го добија да си го снимат... побрзо ке снимеа сами ако си правеа... за тоа не се жалете има бендови и тоа доста добри... ај ја го отеков со коментаров ама тоа е за да не праам quote на секој втор... и оладете малце со ДФЛ... остајте ги луѓето на раат нека си свират... ако не ви се свиѓаат никому ништо, ако ви се свиѓаат не напињајте и не викајте најдобри се... најдобри се за вас можеби ама не за сите... толку од мене за сеа... ај :salut: и ве чекам на некоја моја тема у споро време