Најдобар македонски метал бенд?

Најдобар Македонски Метал Бенд?

• Вкупно гласачи
    133
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
8.196
Dedicated for life, Hardfaced ама ипак боље ми се ДФЛ, така да за нив гласав

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
ауууууууууууууу Last Act of Defiance.... :zver::zver::zver:
прв пат сеа ги зирнав ... супер

Член од
5 јули 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Според мене SMUT и DFL. SMUT повеќе, одлични се дечките имаат еден од најдобрите ако не најдобар тапанар у Македонија, а и соло гитарата им е ненормална.:cuc:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
http://www.myspace.com/beyondthehorizonmkd
Дечкиве првпат ги сретнав денес на Мајспејсов , а имаат некој интересен впечатлив звук :)
По демо песниве изгледаат како интересен бенд кој вреди да се чуе

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.003
http://www.myspace.com/beyondthehorizonmkd
Дечкиве првпат ги сретнав денес на Мајспејсов , а имаат некој интересен впечатлив звук :)
По демо песниве изгледаат како интересен бенд кој вреди да се чуе

:vozbud: Сакам уштееее!!! Више 5 пати по ред ги слушам двете песни што се на мајспејсот.

Првпат ги слушнав дечкиве денес и можам да кажам дека матер ебаваат. Clean вокалот што се убацува на моменти може да биде и боље, ама за останатото немам никакви замерки.

Ако има свирка бендов, обавезно идам.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
Ве обичам....ја сум вториот гитарист...Перо....тој на сликата со фаерката зелена. И ептен фала за поддршката до сите:):) Се надеваме на свирка скоро:)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ве обичам....ја сум вториот гитарист...Перо....тој на сликата со фаерката зелена. И ептен фала за поддршката до сите:):) Се надеваме на свирка скоро:)
Епа да го поздраиш Звер , школски сме ! :)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
:vozbud: Сакам уштееее!!! Више 5 пати по ред ги слушам двете песни што се на мајспејсот.

Првпат ги слушнав дечкиве денес и можам да кажам дека матер ебаваат. Clean вокалот што се убацува на моменти може да биде и боље, ама за останатото немам никакви замерки.

Ако има свирка бендов, обавезно идам.
Супер се дечкиве. Само clean вокалот ми пречи во песниве. Сепак, ова се демо песни и ќе бидат обработувани со тек на времето.

Kajgana Shop

На врв Bottom