Најдобар лаптоп

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
S

Svetovid

Гостин
Андроник напиша:
Svetovid, помогнавме до некаде во изборот?
Paaaaaa... kako da ti kazham... od dva uma sega sum na tri! :lol: :lol: :lol:
Shala na strana izlea kje idam so HP! Nekako najpovolno mi e i cena i shto dobivam za parite. Nego DELL nikoj ne spomna be! Letovo mozhe do Irska da skoknam pa se mislam dali vredi od tamu da si zeam edno Dell-che?

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.206
Поени од реакции
12.156
Svetovid напиша:
Shala na strana izlea kje idam so HP! Nekako najpovolno mi e i cena i shto dobivam za parite. Nego DELL nikoj ne spomna be! Letovo mozhe do Irska da skoknam pa se mislam dali vredi od tamu da si zeam edno Dell-che?
Dell исто не е лош избор, мислам дека имаш и преставништво Скопје, па во случај нешто да се деси имаш каде да го однесеш. Инаку најефтин гарант ќе ти дојде Dell, и доста луѓе се ептен задоволни.

S

Svetovid

Гостин
Bidikov напиша:
Можда и ИБМ не е лош избор ...

Еве цени ..
http://www.inet.com.mk/INDEX.CFM?FN=57&EXT_CAT=142

Сепак се ИБМ нали ... јас веке 8 месеци малтретирам еден R51 и одлично ради ...
Ruskite ne se mnogu skupi i pod nos mi se sho se vika, ama... Ruski se! Edno drugarche zema i mu se pogodi so mrtov piksel. Hahaha, a ko sho beshe cepidlaka, abe se ubi od tufkanje chovekot hehehe, a bashka i cicija teshka beshe... Padna bolen tri dena greshniot od jadovi teshki... :lol: :lol: :lol:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.206
Поени од реакции
12.156
Svetovid напиша:
Ruskite ne se mnogu skupi i pod nos mi se sho se vika, ama... Edno drugarche zema i mu se pogodi so mrtov piksel. Hahaha, a ko sho beshe cepidlaka, abe se ubi od tufkanje chovekot hehehe, a bashka i cicija teshka beshe Tri dena padna bolen od jadovi teshki... :lol: :lol: :lol:
Јас кога кушив Тошиба сателајт ми се погоди мртов пиксел. Готово ќе го скршев. Го сменав и пак мртов пиксел. И на 3та мајка пак го сменав (од компанијата ми рекоа ова е последниот шо го имаме во резерва, аи да имавме ја претера повеќе нема) и беше одличен. Да чукнам во дрво, до ден денес преди како маче. Го малтретирам веќе година и пол, едноставно е чичка.

S

Svetovid

Гостин
Андроник напиша:
Јас кога кушив Тошиба сателајт ми се погоди мртов пиксел. Готово ќе го скршев. Го сменав и пак мртов пиксел. И на 3та мајка пак го сменав (од компанијата ми рекоа ова е последниот шо го имаме во резерва, аи да имавме ја претера повеќе нема) и беше одличен. Да чукнам во дрво, до ден денес преди како маче. Го малтретирам веќе година и пол, едноставно е чичка.
Hm, si imal srekja sho ti go smenile. Ja ko sho znam do tri mrtvi piksela se tolerira ko normalno...Ili samo taka go izlazhaa drugar mi od prethodniot post :lol: :lol: :lol:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.206
Поени од реакции
12.156
Мене ми рекоа тогаш до 7 под услов да бидат еден до еден. Него тоа треба многу да внимаваш, ти препорачувам кога ќе го земаш, да го уклучиш на лице место и да отвориш некој празен фолдер, бела слика, било шо... Инаку скринот е честа работа некој пиксел да изгори, доста се нежни и слично, повеќе е комон проблем отколку нешто ептен големо.

Член од
8 јуни 2005
Мислења
90
Поени од реакции
0
Jas sum licno fan na DELL.Imam DELL desktop,drugar ima DELL Laptop.Ti preporacuvam da si zemes eden ako ides u Ireland laddy,mozes tamu na lice mesto koga ke go naracuvas da si ja modificiras konfiguracijta,posto DELL prodavnica u svetov nema,ima samo on-line naracuvanje.Imaat super poddrska,a garancijata ke ti vazi i kaj nas,bas toa proveriv u Makpetrol(zastapnicite za DELL).Inace cenata e super za toa sto go dobivas. :wink:

Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
Notebook

jas zemav IBM R51 i mnogu sum zadovolen kako se pokaza u start a za ponatmu ke vidime ima dobri stvari na nego i raboti dovolno brzo!

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Не е добар бе .... види тоа touchpad-от не е на средина... не го бива :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
StenmarC iskreno ne se razbiram bash mnogu vo komjuteri i so drugar go kupuvav, koj mi kaza koi se dobri, a jas go izbrav ovoj od predlozenite najveke radi bojata :lol: :lol: zenska logika :lol:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.206
Поени од реакции
12.156
Закон е лап топот бе, јас сум ептен задоволен. многу издржлив а воедно и нежен во рака. Тачпадот лежи на прсти.

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Се зезав бе еј ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Тоа ти е исто ко што не ми се допаѓа Volkswagen Touareg затоа што унатре дугмето што е за пуштање на климата е коцкасто, а мене повеќе мерак ми праи округло :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Закон е Тошиба-та :wink:

Член од
7 септември 2005
Мислења
19
Поени од реакции
0
jas si imam super laptopce Compaq Presario 2100 nogu sum si zadovolen od nego 1.6Ghz 512 Ram 80 HDD 64 graficka ludnica a isto taka i si go prodavam ako nekoj e zainteresiran neka mi pise ili jave

Kajgana Shop

На врв Bottom