Stojkovski
Тоне Трудна Азен Гунга
- Член од
- 14 февруари 2010
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Веке неколку години користам аваст, со платена лиценца и сум презадоволен ..
Во право си што рече дека треба појак PC, ама финтата е што касперскито е премногу заштитнички настроен...KAspersky Anti -Virus досега за мене убедливо најдобар,само што тој шо сака да го користи му треба малце појак pc i trial resseter
Стај си Avast Internet Security.Ај да ве прашам
Користам win 7 засега имам нортон 2010 антивирус,но некако многу ми ги блокира програмите што ми се потребни,да дадете некој совет?
Тиње, кај сестра ми на PC-то има, пуно е вируси, ебате антивирусот.А слушам авира многу ја фалат,и плус бесплатна била.Што ќе кажете за неа?
Добра комбинација според мене е Nod32 и spyware terminator. Е сега windows 7 си има исто самиот добра заштита. И на крај ништо не е совршено бидејќи се е бизнис, самите компании пуштаат вирусчиња на пазарот и потоа ажурираат дефиниции.Тиње, кај сестра ми на PC-то има, пуно е вируси, ебате антивирусот.
И други ја хејтаат знам.
Јас ставив Microsoft Security Essentials (на касперски ги изблокираа сите клучеви и хаковит), мислев дека е се ок, се додека не видов дека на USB-то иам вирус, кај другар кој има Nod32.
Па се мислам да го ставам Нодот...
Како ги блокира? Неможи некоја легитимна апликација да ја детектира како вирус.Ај да ве прашам
Користам win 7 засега имам нортон 2010 антивирус,но некако многу ми ги блокира програмите што ми се потребни,да дадете некој совет?
Бесплатната Авира тиња е,јас имав до пред некое време кога ми беше мрза да барам клучеви за другите антивируси.Стаив Нод и најде тројанци со лопата да ги ринешТиње, кај сестра ми на PC-то има, пуно е вируси, ебате антивирусот.
И други ја хејтаат знам.
Јас ставив Microsoft Security Essentials (на касперски ги изблокираа сите клучеви и хаковит), мислев дека е се ок, се додека не видов дека на USB-то иам вирус, кај другар кој има Nod32.
Па се мислам да го ставам Нодот...
се надевам не мислиш истовремено двата :nesvest:najdobro mi vrsat rabota AVG free so Avast u kombinacija dvata
Како мислиш во комбинација? Двата истовремено или еден по друг ги пушташ?nepostoi najdobar antivirus verujte mi, nekad i sranjeto od AVG fakja virusi koi mn pojaki kako kaspersky avast ili bitdefender gi propustile.
se na se od 2 god iskustvo vo testiranje na antivirusi, najdobro mi vrsat rabota AVG free so Avast u kombinacija dvata
vie odlucete kako sakate, ova e previse subjektivno prasanje