Најдобар/Најубав македонски спот

Член од
11 ноември 2005
Мислења
316
Поени од реакции
6
1.RADE-SUPERHIKS (bolje spot zdravje)
2.KOLKU VREME- SUPERHIKS (toj so ovcite)
2.GLUPAVI PESNI-SUPERHIKS (ednostaven spot ama superhiks so nivnata otkacenost go dolovuvaat praviot moment)
3.DRUGAR-SUPERHIKS (interesno e da se vidat Superhiks sto pravat na turneite i vo backstage)
4.ZAMINUVANJE-SUPERHIKS (realno e zivotot na mladite vo makedonija i zelbata kon koja se stremat, ama nikako da ja postignat, ne poradi toa sto nemaat zelba tuku od drugi faktori)
5. ZNAM DEKA LJUBI-SUPERHIKS (selSKA idila vo 19vek vo SAD)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
divine напиша:
Кристина Арнаудова - Прашина
abe spored toa sto go kazuva Kristina bukvalno sekoj spot i e nesto novo i nesto nevideno dosega vo Makedonija, a osven toj spot jas nekoj drug asalen ne znam!!!

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
"SRCE PREKU NEBOTO" OD VLADO JANEVSKI ZIMI MAJKA NEMA BOLJI SPOT:music3:

Lea

Член од
19 ноември 2005
Мислења
152
Поени од реакции
2
A ne vi teknuva na spotot na Nokaut?
Voedno i na site nivni spotovi?
Toa beshe prava revolucija vo toa vreme!!!
Eve primer: Vremenska Mashina! Ili Mene mi pripagjas?
A????

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Леа, а дали ти текнува на тебе на Меморија-Црна се чума зададе?????
Е тоа беше аууууу најзачаден спот уопште!!!
Револуциа беше спотот на Ребека што и го направи Дејан Миличевиќ. После тоа сите почнаа да работат како што требе.

Сепак мене највеќе ми се допаѓаат
САФ-Сафари
Санториум-Во себе умирам
69-Каква ноќ

Lea

Член од
19 ноември 2005
Мислења
152
Поени од реакции
2
После спотот на Ребека сите почнаа да работат како што не треба:)
....поточно, сите спотови личеа еден на друг и се беше клише...
за Меморија се согласувам, но од твојот избор на трите спотови се гледа всушност што ти очекуваш од еден спот и зошто е тој убав за тебе...
Јас тие три спота на песни (прво не ги сметам ниту за песни) а не пак за спотови...сепак тоа е прашање на вкус:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
О каква ноќ е само спој на две спонзоруши што им текнало да излезат на ТВ да помешаат малку со атрибутите кои несебично им ги дала природата. Разбирам ако не ти се допаѓа.
САФАРИ е песна против луѓето што се како тебе (мој прв впечаток од оние неколку поста што ги прочитав) и тоа разбирам да не ти се допадне.
ВО СЕБЕ УМИРАМ е песна која .... не ти давам објаснување зошто ја сакам оваа песна... јас ги сакам сите песни на Санаториум, за жал само еднаш ги имам слушано во живо.

Сепак Мене ми припаѓаш е спот кој ДВД продукција го направи за да се чалами, како најнапредна видео продукција од областа на компјутерската анимација. Морам да признаам за тој спот нокаут собраа многу квалитетни личности кои помогнаа тој спот да биде убав. Не можам да го поречам тоа. Но Временска машина е гррррр одвратно нешто!!!
Не знам што убавина виде во возакање со лимузина низ белград со неколку манекенки.

Lea

Член од
19 ноември 2005
Мислења
152
Поени од реакции
2
Временска машина е најодвратниот спот што го имам гледано....
инаку лично не ми се допаѓа ниту еден спот на Нокаут...ме интересираше само што мислат другите....а тоа дека биле права револуција е позајмено од списание:)....
За мене, еден од подобрите македонски спотови е оној на Владо Јаневски - "Ако не те сакам"...

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Не знам можда некој го има спомнато овој спот, но ви текнува на Ubermachedonishen или како се викаше таа песната. Знам дека од некоја рок група беше не сум сигурна од која, и беше темата за тој македонскиот филм Добредојдовте во 21виот Век или така нешто. Спотот беше закон, за тоа време нешто невидено мене ептен ми се свиѓаше (тоа малкуто што го памтам од него).
А у последно време једин салам спот што имам видено е на Тоше - кој ли ти гризе образи. Друго све е исто - мењаат пеачите 2-3 локации, или па само у едно место стојат, и ги снимаат 50-60 пати од исти агли. Ретко некој добар спот да излезе што уствари има содржина и плот.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
NAjdobar onoj od Green Out i RNS so go davaat po televizia sea :):):) pakalavista ili katalavista (ic ne mi teknue kako tocno se vikase :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ROCCO напиша:
1.RADE-SUPERHIKS (bolje spot zdravje)
2.KOLKU VREME- SUPERHIKS (toj so ovcite)
2.GLUPAVI PESNI-SUPERHIKS (ednostaven spot ama superhiks so nivnata otkacenost go dolovuvaat praviot moment)
3.DRUGAR-SUPERHIKS (interesno e da se vidat Superhiks sto pravat na turneite i vo backstage)
4.ZAMINUVANJE-SUPERHIKS (realno e zivotot na mladite vo makedonija i zelbata kon koja se stremat, ama nikako da ja postignat, ne poradi toa sto nemaat zelba tuku od drugi faktori)
5. ZNAM DEKA LJUBI-SUPERHIKS (selSKA idila vo 19vek vo SAD)
Абе јеботе Суперхикс супер се дечките ама шо сеа вакви реклами.....
Срамота е ова дај бришете го постов
Иначе за темава најјак спот ми е од Нокаут-Телефонскиот број не постои

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Srce preku neboto-Vlado Janevski

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Сеа ми текна на Врчак - Повторно Сам, на тој спот сум плачела дури многу беше добар.

Kajgana Shop

На врв Bottom