Најголемите македонски "идоли" оваа година :)

V

Viktor g

Гостин
http://mesto.com.mk/video/ONS5YNOHMGR8/Macedonian-Idol--%D0%9F%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5-%D0%97%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%B2

И коментарот под видеото:

E сеа, испаѓа дека Игор и Тони не биле во жирито воопшто тогаш кој биле во жирито? И кој уствари му праел мајтапи тогаш?
абе каква монтажа бре нема логика

--- надополнето ---

Монтирано е, една другарка ми што учествуваше и помина 2 пати ми кажа дека во Тетово биле други тројца во жири.
како да не бе нема врска сестра ми има стасано до гала вечерите па цело време и било истото жири

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Во некои градови е монтажа. Јас сум од штип и во штип другари што учествувале ми кажаа дека било друго жири.
Туку како што разбрав еден од овие "ИДОЛИ" поради ремет не одел ни на школо од кога го прикажале на тв. опасно по живот е ова може да им набие таков комплекс па не да пејат туку да заборават да зборуваат.

V

Viktor g

Гостин
Во некои градови е монтажа. Јас сум од штип и во штип другари што учествувале ми кажаа дека било друго жири.
Туку како што разбрав еден од овие "ИДОЛИ" поради ремет не одел ни на школо од кога го прикажале на тв. опасно по живот е ова може да им набие таков комплекс па не да пејат туку да заборават да зборуваат.
е тоа да ама мислам монтажа бе кај може тоа да му текне на некој и никој од тие да искочи на тв и да каже вака и вака беше па за тоа можеш и да тужиш

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136

--- надополнето ---

како да не бе нема врска сестра ми има стасано до гала вечерите па цело време и било истото жири
Во Тетово монтирано било! Ако сакаш ќе ти ги напишам и членовите на тројцата од жирито кој биле тука!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136

--- надополнето ---

Во Тетово монтирано било! Ако сакаш ќе ти ги напишам и членовите на тројцата од жирито кој биле тука!

V

Vollstandig

Гостин
Ја имам една теза, тоа е дека клиповите се монитирани, т.е сечени, игор ќе праша едно, па овој што рекол пред пола саат нешто го лепат , за да изглеа интернесно.
Е сеа дека жирито со игор, не биле навистина во некои градови, незнам не ми е јасно навистина, за тоа. Гледав некои клипови уствари повеќето се кога збори Кандидатот се слуша како шуштење и ехо во зборењето заради шо се наоѓа во некоја празна просторија.
Кога збори тони или игор, се осеќа чист звук... :toe: :toe:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
монтирано е !!! но не целото
само во некои градови имало друго жири не во сите
во скопје си било оригиналново жири тоа знам, a во 2риот круг и понатака нема монтажа веќе

V

Viktor g

Гостин
Ај кој биле во Тетово кажи :vozbud: инаку една другарака ми кажа на неа не и биле во комисија они тројца ( Калиопи, Игор и тони) Абе се ок само нз како на некој не му тѕекна да се соберат и опс на тв за вакви неста се плаќа информација а и нив ќе ги казнат

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ај кој биле во Тетово кажи :vozbud: инаку една другарака ми кажа на неа не и биле во комисија они тројца ( Калиопи, Игор и тони) Абе се ок само нз како на некој не му тѕекна да се соберат и опс на тв за вакви неста се плаќа информација а и нив ќе ги казнат
Во комисија биле Сузана Турунџиева и уште две небитни личности...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако во блиска иднина се самоубијам, типов е крив!!! :zid::zid::zid::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::pov:

Да не зборам пак за лошата монтажа. Дури пее поетов се слуша еден глас кај што му вика да пее погласно па после се слуша Игор. А и на 1:39 се мешаат гласови некои.
Абе Македонијо...
Значи стварно не знаете да разликувате со кого треба да се зезате со кого не.:tapp: Детево е случај во кој не треба да се исмејувате. Кога се гледа дека некој човек не е во ред, не треба сите да посочувате дека е тоа така. ГЛЕДАМЕ. За ремет се луѓе кои свесно при нормален IQ мислат дека имаат талент, а е премногу очигледно дека немаат. За греота сте ако им се смеете на луѓе како момчево.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
http://mesto.com.mk/video/ONS5YNOHMGR8/Macedonian-Idol--Павле-Зашев

И коментарот под видеото:

E сеа, испаѓа дека Игор и Тони не биле во жирито воопшто тогаш кој биле во жирито? И кој уствари му праел мајтапи тогаш?
цело шоу е монтирано, не знам шо не ти е јасно? :toe:
и у скопје не е истото жири сигурен сум! :helou:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Ја имам една теза, тоа е дека клиповите се монитирани, т.е сечени, игор ќе праша едно, па овој што рекол пред пола саат нешто го лепат , за да изглеа интернесно.
Е сеа дека жирито со игор, не биле навистина во некои градови, незнам не ми е јасно навистина, за тоа. Гледав некои клипови уствари повеќето се кога збори Кандидатот се слуша како шуштење и ехо во зборењето заради шо се наоѓа во некоја празна просторија.
Кога збори тони или игор, се осеќа чист звук
... :toe: :toe:
а зш јас немам ништо забележано??????

не сум русокос па да не сватам,а можно е слухот да ми е оштетен малку

пс а можно е тие делови да ги имам пропуштено

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.616
Значи Прилеп помина, на телевизија дадоја како да се Игор, Тони и Каролина во жири, а немаше врска, беа Турунџиева и уште двајца. Јас ЛИЧНО видов, пошто таму кај што беше аудицијава „Tabu Ultra Lounge“ јас пуштам музика. Значи за другите градој не знам, ама Прилеп 102.3 посто не беја овие...
Плус, Scofield цело време беше внатре му помагаше нешто, си гледаше сеири :)

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Значи Прилеп помина, на телевизија дадоја како да се Игор, Тони и Каролина во жири, а немаше врска, беа Турунџиева и уште двајца. Јас ЛИЧНО видов, пошто таму кај што беше аудицијава „Tabu Ultra Lounge“ јас пуштам музика. Значи за другите градој не знам, ама Прилеп 102.3 посто не беја овие...
Плус, Scofield цело време беше внатре му помагаше нешто, си гледаше сеири :)
БТ исто...

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Убаво пее, ама гласот не и чини.....а и англискиот :pos:
"Лајф ис .. Лајсс д .. Лајф ис д бук енд ју ар д лимит, лаjсс а стори енд ју ар д кавл, лајсс а стор енд јуу ар д лимит, јууу гат ту ноу гат то ливеееееН"
Што би рекла : „Кен ли...либу либу да“...

Kajgana Shop

На врв Bottom