Најголемите македонски "идоли" оваа година :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
една работа ме интересира... дали е можно да се поведе некаква си правна постапка пред надлежен суд против жирито или против организаторот за омаловажување на кандидатите, зошто факт е дека голем број од овие кандидати ќе претрпат страшни работи после Идолов...
А можно ли е јас да поднесам правна постапка пред надлежен суд против кандидатите за уништување на мојот звучен систем на телевизорот и звучна картичка на компјутерот? Зошто факт е дека голем број аудио уред цркнаа откако почнаа да пеат фациве на телевизија.

Тешко... Јас сум одлучил сам да ги гледам, исто како што они сами одлучиле да излезат пред жири.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Убаво им рече тој плавушата: Јас дојдов да пеам и прво нека се погледнат себе, па потоа нека зборат за други. Калиопи и добра, Игор онака, а Тони само вреѓа некој и сум приметил на тие добро што пеат им вика НЕ, а на тие што пеат бљак им вика ДА! Неправда, па тоа е неправда

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Убаво им рече тој плавушата: Јас дојдов да пеам и прво нека се погледнат себе, па потоа нека зборат за други. Калиопи и добра, Игор онака, а Тони само вреѓа некој и сум приметил на тие добро што пеат им вика НЕ, а на тие што пеат бљак им вика ДА! Неправда, па тоа е неправда
Во вториот круг ќе бидат жири Калиопи, Игор и Тони.

Сега за сега се Турунџиева и уште некои си без везе... а овие што ги гледаш на телевизија се само монтирани :)

Член од
9 декември 2010
Мислења
68
Поени од реакции
13
да не беше монтажа, ќе ги средеше Мише :D

--- надополнето ---

уствари ја го у подобар квалитет

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
Значи деновиве со колку луѓе се испокарав за девојчево...немогуче..:kesa:али да оставиме тоа настрана...јесте да плавушава и овој Горанче шо копа бунари се тотално пропадната инвестиција.......ама Елена стварно добро пее...го познавам девојчето лично и верујте ваму не покажа ни 50% од нејзините квалитети...едноставно многу се срами и тремата си го напраи своето...:toe:
Јас ја знам ама тоа што го збруеш е вистина девојцево е малце срамежлива ама не излгеа дека е таква на FB ја адд и си праев муабет и не ми изгледаше за таква каква што се престави :nesum:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
Тешко... Јас сум одлучил сам да ги гледам, исто како што они сами одлучиле да излезат пред жири.
баш така... ама тие одлучиле да излезат пред тоа жири пред коа што излегле, а не пред ова жири што ние го гледаме како се изживува и што уште не врз нив.. да беше оргиналното жири и тоа да ги реметеше, тогаш ДА... ама вака.......

A

apidrone

Гостин
баш така... ама тие одлучиле да излезат пред тоа жири пред коа што излегле, а не пред ова жири што ние го гледаме како се изживува и што уште не врз нив.. да беше оргиналното жири и тоа да ги реметеше, тогаш ДА... ама вака.......
И у шо е разликата кој е у жирито? Тие кандидати се слушнале ли како „пеат“? И ко шо вика Тони: Им кажал ли некој дека знаат да пеат? Немој да ми кажеш дека никој од кандидатите не гледал ваква аудиција, па да не знаат како треба да се однесуваат пред жири.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
И у шо е разликата кој е у жирито? Тие кандидати се слушнале ли како „пеат“? И ко шо вика Тони: Им кажал ли некој дека знаат да пеат? Немој да ми кажеш дека никој од кандидатите не гледал ваква аудиција, па да не знаат како треба да се однесуваат пред жири.
ма немој молим те... како шо има разлика кој е во жирито... од кај знаеме ние дали и оргиналното жири се понашало како шо се понашаат овие кретениве.. значи збор нема да кажам ниту јас ниту некој друг во вториов круг кога овие ќе бидат овие во жири и кога нема да ги монтираат толку работите... пак ќе ги монтираат ама нема толку да ги монтираат.... и најмалку ги реметат за пеењето...

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
ма немој молим те... како шо има разлика кој е во жирито... од кај знаеме ние дали и оргиналното жири се понашало како шо се понашаат овие кретениве.. значи збор нема да кажам ниту јас ниту некој друг во вториов круг кога овие ќе бидат овие во жири и кога нема да ги монтираат толку работите... пак ќе ги монтираат ама нема толку да ги монтираат.... и најмалку ги реметат за пеењето...
Да се буневте дека го монтирале лошото пеење и лошиот англиски јазик, ајде де....ама жирито било кретенско? :uvo:
Ако жирито е кретенско какви се кандидатите? Зошто жирито е коректно кон тие шо знаат да пејат?
Дај потсетете се како се понашаат жири комисиите на сите светски шоу емисии. Ако ништо друго нека ви текне како се понашаше жири комисијата кон наши македонски претставници во србски или бугарски шоу емисии.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.824
Поени од реакции
5.632
Да се буневте дека го монтирале лошото пеење и лошиот англиски јазик, ајде де....ама жирито било кретенско? :uvo:
Ако жирито е кретенско какви се кандидатите? Зошто жирито е коректно кон тие шо знаат да пејат?
Дај потсетете се како се понашаат жири комисиите на сите светски шоу емисии. Ако ништо друго нека ви текне како се понашаше жири комисијата кон наши македонски претставници во србски или бугарски шоу емисии.
неколку пати реков пак ќе повторам најмалку ги реметат за пеењето, најмалку... и по 100-ти пат, зошто не ги ремети жирито пред кое се застанати и пред кое се снимани, да можат да вратат на реметот или шо и да е, а не да седат како мулиња.. друго е да "реметиш" некој пред тебе, и тој ќе ти искоментира нешо, нема ваљда да стои... а сосема друго е да реметиш некој што стоел пред Турунџиева и некои си Петко и Трајко, па си ги снимал и ајде сега ќе ги реметам..

а српските и бугарските судии кога ги реметеа нашите кандидати тогаш не чинеше тоа, а сега нашиве кога ги реметат тоа е океј??

значи јас најмалку ги оправдувам кандидатите.. си се пријавил на тоа биди спремен за последиците, се фати на орото играј го, нема тука бегање... ама не е вкусно тоа што го прават и е ретардирано во најмала рака... собрале храброст луѓето да излезат пред камера, помогни им.. ако не знае да пее кажи му кратко и јасно НЕ, а не ај дојди пробај во друг град, ова, она... зашо Калиопи на пример не коментира глупости како овие двајцава?? уствари кога подобро ќе размислам, на сеирџиски народ каков што сме ние, дај му сеир ако сакаш да успееш...

A

apidrone

Гостин
неколку пати реков пак ќе повторам најмалку ги реметат за пеењето, најмалку... и по 100-ти пат, зошто не ги ремети жирито пред кое се застанати и пред кое се снимани, да можат да вратат на реметот или шо и да е, а не да седат како мулиња.. друго е да "реметиш" некој пред тебе, и тој ќе ти искоментира нешо, нема ваљда да стои... а сосема друго е да реметиш некој што стоел пред Турунџиева и некои си Петко и Трајко, па си ги снимал и ајде сега ќе ги реметам..

а српските и бугарските судии кога ги реметеа нашите кандидати тогаш не чинеше тоа, а сега нашиве кога ги реметат тоа е океј??

значи јас најмалку ги оправдувам кандидатите.. си се пријавил на тоа биди спремен за последиците, се фати на орото играј го, нема тука бегање... ама не е вкусно тоа што го прават и е ретардирано во најмала рака... собрале храброст луѓето да излезат пред камера, помогни им.. ако не знае да пее кажи му кратко и јасно НЕ, а не ај дојди пробај во друг град, ова, она... зашо Калиопи на пример не коментира глупости како овие двајцава?? уствари кога подобро ќе размислам, на сеирџиски народ каков што сме ние, дај му сеир ако сакаш да успееш...
Баш Бугарите реметеа на национална основа. Не сум слушнал Калиопи, Игор или Тони да рече: Еј види го циганов каков е... Напротив.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Абе Димче полошо е да ги реметат за пеењето,верувај :)))

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Секси жена со Хемѓуљ да се зема wow wow,така велат со Хемѓуљ да се зема, добра женка она манекенка,ја видов ја познав преку сенка, му се крена сукна секна до колена....

Најголемиот ѕвер!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Лелее песнава не ми да се уврте у глава од овој, плс, мејк ит стоп :devil2:

Kajgana Shop

На врв Bottom