Најголема беља што ја имате направено

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
у 7мо одд. ја истепавме наставничката по физика

а како помал: игравме фудбал на едно игралиште и едно дете не зезаше нешто, па со едно другарче го бркавме до дома ама не го фативме, па стоевме така некое време кај него пред куќа додека не ми текна со кал да маваме, на едни стапчиња правевме топки од кал и му мававме по ролетните

еднаш се собравме 7-8 деца и отидовме на "Германски" (у Велес тоа кај болница) и имаше косено трева и беше исушена и на еден куп собрана, ја запаливме, кога вивна на тој човекот таму шо живее куќата ќе му ја запалевме, после тоа одма избегавме, шо праеле како праеле натаму врска неам.

Dodeka sum go cekala tato da zeme neso od prodavnica sum sedela u kola i sum ja izbacila kolata od brzina :vozbud: i kolata pocnala da odi a ja sum se smeeela vnatre :pos2:sreka sto bila ne mnogu na strmna ulica ostavena edvaj ja zastanale kolata inaku ke :pop::shok:

paaaa ko pomala i isturiv grc ladna voda od terasa na edna zena koja spiese dole ne za drugo tuku doasadno mi bese :pos2:, koga bev na odmor na plaza napraviv zamok ukrasen so bodlikavi kosteni i eden zamislen taka rastr4an gi zgazi i cela noga mu bese lom i use mnnnnnn drugi ne mi teknuva sega:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Не сум напраил толку бељи,само еднаш кога играв фудбал му го скршив прозорецот на една кола...:vozbud::vozbud:

Хммм...имало многу само кој да се сети сега :)
еве ќе кажам две работи онака што ми текнуваат сега
-Бев 3-4то одд отидов кај комшиата седнав на маса таму му беше службениот пиштол го репетирав и пукав во ѕидот блиску до телевизорот.....тоа никогаш нема да го заборавам
-Исто така 3-4то одд ако не и помали со другарите од ПЖС ќе ја запалевме фабриката за цигли пожарна дојде брзо иначе отиде јабана

кога сум бил мал со камен сум скапал прозорец на кола која поминала:D сум имал 5 3,4 години тогаш

Игравме кошарка и имаше под кошот една кола и јас мавам во кошот и го скршив ретровизорот..:baeh:

Јас со моите другари искршивме продавница(не работеше) пошто газдата на објектот не пријавуваше секоја вечер во полиција дека сме му сметале...после овоа следуваше покана за разговор во полиција и бев заведен во полиција како малолетен деликвент :kesa:

Еднаш насвадба со братучедка ми кога го демолиравме вецето.
После коа не фанаа не ни даваа да станеме од столчињата.

5 одд бев и позади школо имаше стадион за фудбал и од таму со камења искршивме прозорците скоро од еден цел клас...јбг :tapp:

Кога бев помале не се секавам колкав сум бил и го извадив окото на комшиката (сега ми такна беше 11 Септември мислам кога ги рушеа близначките во Њу Јорк) која почина пред 2 недели :haha::haha::haha::xD:

Кога бев помале не се секавам колкав сум бил и го извадив окото на комшиката (сега ми такна беше 11 Септември мислам кога ги рушеа близначките во Њу Јорк) која почина пред 2 недели :haha::haha::haha::xD:
Па уште се смеаш, треба совеста да те гризе.

Иако е за плачење.... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Кажи како само го извади? Ваков ѕвер немам сретнато.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom