Најголемата глупост што сте ја направиле

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Ми текнуе као да не ми текнуе.А се сеќаваш на онаа добрица(македонски)сеа на крај на година.Многу јака се праеше.Јас до последен ден нема да ве оставам ако сте 8мо.И сирота таа највише го изеде на крај на година.Таков ремет не паѓа секојден.Ако ми текне ќе пишам со и праевме.
pemba cak miki cak pemba cak miki cak hhahahahahahah ete so i praevme

u 4 odd odam na lekar da mi vadat krv od vena i ja griznav doktorkata za raka i samata se bocna bo but i mi vrza samar . :pos2::pos2::pos2:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
1. Пред некое време, на час у школо, му го побарав мобилниот на еден другар, и отидов у контактс и го сменив "Тато" во "Фицо" (ја). Му го враќам мобилнот, и по 5 минути, од мојот мобилен му пишувам порака: "Сине, доаѓај дома, ни го ограбија станот, све ни украдоа." А уствари коа му стигна пораката пишуваше дека татко му му ја пратил пошо ја го сменив нели во контактс. И дечково глеа 5 секунди у екранот дур сфати што се случува, и само рипа од стол: "Професорке, професорке, ме ограбија!!!" и скока преку клупа и лета низ врата дома да иде. И само ја и другар ми му викаме "Врати се бе, Врати се, ние сме те заебаваме". И влага у училна и сите се газат од смеење а професоркава ни лупна забелешки на мене и другар ми пошо сме му напраиле тоа, и вика на совет ке не изнесела :icon_lol::pos::pos:
Остварив една желба денес, го направив ова пред пола саат на еден другар. Си седиме кај другарче едно на тераса, и жртвата отиде до ВЦ, а го остави мобилниот. Му го зедов, и моето име го сменив со на мајка му. Спремив порака: Дојди кај дедо ти, некои влегле горе на спрат ние сме таму. А, момакот е бааги приврзан за старите. На излевање ја праќам, и типот качување на моторот на еден другар и правец натаму. По минутка му ѕвонам и слушам: Пичка ти мајчина. На типчето малку му фалеше да заплаче :)
Е да го еба, гад сум, ама тоа ти е, а и тој заслужува нешто вакво, пошто бааги е уфилман.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Во 7мо одд. сакав да откријам каде живее мојата симпатија, а бидејќи другарка ми знаеше каде заминавме накај неговата куќа. Беше посебен филингот да стоиш пред негов двор, не разбирам зошто сум се решила да отидам таму, ама тогаш сигурно сум знаела.. :) Се заборавивме од зборење кај него пред двор, а тој си се врати дома после училиште и не можам да го објаснам неговиот израз на лицето кога не виде :kesa: Јас гледав кај да се закопам, а другарка ми дури и се поздрави со него :kesa: .
Кога тргнавме накај дома во најбрз чекор, ќе ме прегазеше кола, но другарка ми ме спаси.
После некое време дури и се запознавме и воглавно имаше хепи енд :) :)

Mr.Tasev

Расад за лопате
Член од
30 ноември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
76
една вечер отидовме кај другарот кој живее во зграда во центарот на градот (Св.Николе) и ни беше досадно и седнавме да играме магарец и изгубив и испаднав на тараса и се дерев на цел глас јас сум магаре.. ..цел центар ме виде каков срам:kesa::kesa::kesa:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
сега пред некој ден кога се вратив од TBL (пијана) влегувам дома (3-4 сабајле) и беше дојден стар другар на татко ми со девојката, ама неа не ја имав видено 2 години и типката се пополнила малку во стомачето. и кога ја видов се гушнавме и ја фаќам за стомакот и една изненадена фаца држам на лице и и викам: лелееее :):) кој месец си бе??( и насмеана до уши седам) а типката кога направи една фаца...мислев дека ќе ме искрши...уствари не била трудна :kesa:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
се родив :D

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Остварив една желба денес, го направив ова пред пола саат на еден другар. Си седиме кај другарче едно на тераса, и жртвата отиде до ВЦ, а го остави мобилниот. Му го зедов, и моето име го сменив со на мајка му. Спремив порака: Дојди кај дедо ти, некои влегле горе на спрат ние сме таму. А, момакот е бааги приврзан за старите. На излевање ја праќам, и типот качување на моторот на еден другар и правец натаму. По минутка му ѕвонам и слушам: Пичка ти мајчина. На типчето малку му фалеше да заплаче :)
Е да го еба, гад сум, ама тоа ти е, а и тој заслужува нешто вакво, пошто бааги е уфилман.
Иста прича али со Скопско.Другаров праќа код од скопско и му викам,леле брат ама добар телефон имаш дај да го видам,и ми го дава,контакт и на поето име пишувам со големи букви СКОПСКО,по 5 минути му стасува порака “Браво вие сте добитници на Автомобил,за повеќе информации јавете се на 1231“Детево скока рипа од радост,и утредента-го викам и почна да ме пцуе

2.Нашколо среде зимо со старите влечалки-искинати до даска,а тој ден требаше да ги фрлам,само тргање и почна да ми студи коа ке се видам,децава шо ме гледаа се скинаа

3.Одиме со тато у Скопје,и одиме и ја правам тато тато си ја облекол наопаку блузата а тато се врти се врти и коа му кажав се посрамотив,затоа што еден шамар ми следуваше.

Kajgana Shop

На врв Bottom