Најглупите вицови

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Го прашува докторот пациентот
- Што те боли?
- Незнам - му одговара пациентот
- Епа тогаш оди во аптека купи незнам што, пиј го незнам колку и како и ќе оздравиш незнам кога

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Две плаувши праат муабет што било поблиску месечината или Лондон.
Едната вика јас мислам дека Лондон е поблиску.
Другата и вика: еј.. мислам... хелоуууу.. се гледа ли Лондон од тука?!

Шмизларски виц

LadyPatron

Temptation
Член од
23 март 2005
Мислења
268
Поени од реакции
3
Nekade na zenjava imalo gomno golemo kako skania kamion...Eden novinar resil da otide da go slika i da npravi intervju za toa koj go isral toa gomno...sretnal nekoj dedo vo blizina na cudoto i go zaprasal:"dedo koj go isra ova gomno?"na toa dedoto odgovoril:"sinko sega ke ti ja kazam celata istorija...mnogu odmna si ziveese eden car,toj imase tri sina...pod carstvoto negovo ziveese edna lamja,sekoj den jadese po eden covek...carot toa ne mozese da go izdrzi i go zamoli najstariot sin da odi i da ja pobedi lamjata,najstariot sin se soglasil...odejki po patot sretnal edna dobra vila, taa go zaprasal kaj odi,ovoj rekol da ja utepam lamjata so zivee pod carstvoto moe,a sto oruzje imas go zaprasala vilata ovoj kazal mec,taa go blagoslovila i toj si go prodolzil patot...stignal kaj lamjata...se borel,se borel i ne ja pobedil,lamjata go izela...carot taguval dolgo vreme,no ne mozel da izdrzi lamjata i ponatamu da jade luge i go ispratil sredniot sin da se bori so lamjata...odejki po patot sretnal edna dobra vila, taa go zaprasal kaj odi,ovoj rekol da ja utepam lamjata so zivee pod carstvoto moe go izede brat mi,moram da ja pobedam,a sto oruzje imas go zaprasala vilata ovoj kazal mec,taa go blagoslovila i toj si go prodolzil patot...stignal kaj lamjata...se borel,se borel i ne ja pobedil,lamjata go izela i nego...carot ostanal so najmaliot sin,taguval taguval,eden den maliot rekol,tato jas ke ja pobedam lamjata,te molam pusti me da odam,a tatkoto go molel da ne odi,ne sakal i najmaloto da go izgubi,na karaj popustil i go pustil najmaloto da odi da ja utepa lamjata...najmaloto trgnalo...odejki po patot sretnal edna dobra vila, taa go zaprasal kaj odi,ovoj rekol da ja utepam lamjata so zivee pod carstvoto moe gi izede moite braka,moram da ja pobedam,a sto oruzje imas go zaprasala vilata ovoj kazal mitrolez,vilata se zacudila,no pak go blagoslovila i toj si go prodolzil patot...stignal kaj lamjata...se borel,se borel i ne ja pobedil,lamjata go izela i nego...carot ostanal bez sinovite,lamjata go izela celoto carstvo i takaa,dedoto ja zavrsil storijata...novinarot zacuden mu rekol:"dobro be dedo za se mi kaza,za carot,carstvoto negovo,sinovite,lamjata.dobrata vila,mitrolezot,a ne mi kaza koj go isral ova gomno?"dedoto:"e od kaj da znam bre sinko koj go isral,nekoj go isral,aj vrvi si po patot"

LadyPatron

Temptation
Член од
23 март 2005
Мислења
268
Поени од реакции
3
Vic slikovito prikazan :lol: ...mene ko vic mi go kazaa :(

Член од
21 јуни 2005
Мислења
12
Поени од реакции
0
si bilo edno vrapce zaborailo da dise i umrelo

si bile dvajca braka bliznaci stoele pred edna zgrada.na dvajcata im padnala po edna cigla.ciglite bile identicni.edniot brat umrel drugiot ne.zosto?zosto edniot imal tetka vo amerika.DA PADNES NA GZ

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
medena напиша:
si bile dvajca braka bliznaci stoele pred edna zgrada.na dvajcata im padnala po edna cigla.ciglite bile identicni.edniot brat umrel drugiot ne.zosto?zosto edniot imal tetka vo amerika.DA PADNES NA GZ
А бе едниот носел адидас патики, а другиот рибок, аман!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
medena напиша:
si bilo edno vrapce zaborailo da dise i umrelo
сигурна си дека овој е глуп :D мене баш ми е смешен :lol:

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Si bil eden semkar i imal 10 leblebii i 3 mu izbegale

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
овај го читав на еден друг форум-Си биле партизани и германци, и се биеле в шума. Дошол шумарот и ги избркал :lol: глуп е, ама мене смешен ми е :D

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Иде Џорџ Буш Помладиот, а лази Џорџ Буш Постариот. :shock:

GUSAR-VMRO

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Член од
27 јануари 2005
Мислења
635
Поени од реакции
7
Posle prvata bracna nok na Bil Gejt mi vika zena mu "Sega znam zosto firnmata ti se vika MICROSOFT"

Komsijata dzvoni na vrata
- Komsivke mazto vi go pregazi valjak
- Ne mozam da izlezam, se tusiram. PROTNI GO POD VRATA

Cigance se fali doma
-mamo , mamo (ili Babo, babo na ciganski) Denes ZA MALKU ke dobiv petka u skolo
- Kako more?
-Pa dobi toj do mene

PSSSSSSSSSSSSSSS

Kako se vika 10 na angliski
-ten
20?
ten, ten
30?
ten, ten, ten

1000 ten, ten, ten, ten, ten ....(so muzicka pozadina)

VAKA NE E TOLKU GLUP, ama u zivo da vi kazwe nekoj so muzika od nekoj cocek....ludnica

Psssssssssss
(Ne znam zosto u posledno vreme me vikaat zmija)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Си била една дллллга длга жила и приказната завршила :P :P :P :P

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Си стоеле двајца овчари, на два рида и чувале овци.
Едниот ги загубил и почнал да му вика на другиот:
Каде се овцитееееееее!!!!, немало одговор и продолжил да вика:Каде се овцитееееееее!!!!, понатаму овој не одоговарал: Каде се овцитееееееее!!!!, и понатаму овој не одговарал, а првиов се дерел: Каде се овцитееееееее!!!!, по некое време почнал послабо да вика: каде се овцитеееее, вториов сеуште не одговарал, првиов и понатаму викал: каде се овцитеееее, каде се овцитееееее, каде се овцитеее, каде се овците, за на крај вториов само да крене раменици и да каже: ммм

Kajgana Shop

На врв Bottom