Најглупите вицови

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.075
Застанува човек пред благајна на автобуска станица и вика:
- Ве молам една повратна карта.
- А до каде?
- Што до каде?? Па, до тука.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
- Што е сличноста помеѓу пиле и поштенско сандаче?
- Ни едното ни другото не знае да вози трактор.

Член од
3 август 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
вицот е најзабеган

Летаље во авион се исклучува првиот мотор и викат дека ке стигнат за 2 сата се исклучува 2 мотор за 3 сата се исклучува 3 мотор за 4 сата се исклучува 4 мотор за 5 сата и една станува од столот и вика еми што ако останиме во воздух?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.075
Влегува Тезеј во кафана во центарот на Белград пред да оди да се тепа со минотаурот. Седнува на маса со Аркан и овој му вели: - Дете, не се будали со тоа мечот, ќе биде резил кога ќе ти ја акне од глаа таа тенекија. Земи ја пушкава. Глеј. Застава. Мејд ин Србиа…. - Бреее, Срби - народ небески! Се прават камен, имаат неколку неповрзани муабети... Подоцна… Тезеј седи на палубата на бродот, пијан со пушката на рамо. Доаѓа еден батка. Тоа е Тоше. Разговор... - Те гледам вака нешто си ми насекиран... – Тоше прозборува. - Абеее.... – овај проба да одговори. - Знам што ти е мака! И не се секирај. Со новиот пост пејд пакет на Космофон ти ќе зборуваш повеќе а ќе плаќаш помалку. Без висока претплата и со супер ефтина тарифа, овој пакет е како создаден за млади луѓе како тебе кои се постојано во движење. Роамингот е за 40% поефтин... Дали си дома или млатиш чудовишта на бреговите на Африка, не е веќе важно! Комуницирај со твоите... - Комуницирај со ова! *БЕНГ! БЕНГ! БЕНГ!* Четири дена подоцна... Кносос, Крит... Тезеј е во лавиринтот... Цурата му дава гајтан. Она го сака, а он е педер. Ама никој не знае за тоа... Сега мора да го убие минотаурот. По долго одење стасува во главната одаја. И таму, таму на прв поглед се случи нешто. Емоции ох не! Љубов, неприродна љубов, помеѓу чудовиштето и Тезеј. Нивната љубов е озаконета веќе следниот ден... Џаро ги венчава на еден гребен на зајдисонце. Две години подоцна, во една куќа на еден Зајчев рид, по тешко постиганта бременост (се лекарствата на Дени ДеВито и Шварценегер) е родено нивното дете... Во историјата оваа појава е позната како Бојан Тринаеска Педерот.... Ди Енд

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Си биле две празни шишиња од пиво и едново му рекло на другото
- Ај да одеме до кај мене.
А другово го прашало зашто.
Ова му одговорило:
- Имам празна гајба !

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.075
- Сте слушнале ли за човекот што премногу бавно голтнал Вијагра?
- Му се здрвил вратот.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
-Оди некој електричар да поправи бандера, кога ќе види таа да ти била улична.
-Оди некој човек на шнајдер и му вели да му го сошие палтото, а шнајдерот му вели: не сум ти го скинал јас па да ти го сошијам!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Во колку потега ќе пикнеш куче у фрижидер?
- Три: Отвараш фрижидер, го пикаш кучето, затвораш фрижидер.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.075
Паднале Мујо и Хасо во некоја голема дупка. И Хасо налутен му вели на Мујо aко не излеземе до вечер од овде јас си одам !

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Си биле двајца глуви и на разминување, едниот му вика на другиот:
- Kaj ќе одиш? На риби?
- Не бе, на риби ќе одам!
- Ааа, јас па мислев на риби ќе одиш!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.075
Си биле две деца и отишле во шума. Едното го удрило гром, а другото имало 7 год.

Kajgana Shop

На врв Bottom