Највреден предмет кој што го имате најдено...

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Neznam dali postoi vakva tema ako postoi brishete ja ovaa ili spojte ja.

Znaci od temata najskapo nesto sto ste izgubile mi tekna ovaa da ja postavam.

Mislam deka e jasna temata nema sto mn da objasnuvam.

Inace najvredno nesto jas sto sum nashol se 500 denari koga bev 6to ili 7mo oddelenie i ironicno beshe sto gi najdov pred kontejneri :) blisku do moeto osnovno dodeka traeshe golemiot odmor:wink:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Му ја најдов пензијата на комшијата на улица. И Му ја вратив многу јасно :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
скинати 1000 денари:kesa:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Битолски јогурт од 1 литар

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Moбилен телефон. Три. Едниот сама најдов чиј е, а другите два ги оставив кај што се оставаа најдени работи, и двата среќно си се вратиле во рацете на сопствениците. :pipi:

Пара иам исто најдено на улица, али горнион сакал да видам на кој ќе му испадне, и да му ја дадам.
Пф... Чим цел центар го одев за да вратам една банкнота од 10 денари која ми беше екстра у кусурот... :toe:

Све шо сум нашла, све сум вратила.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
5 Евра во Грција пред неколку години, тој одмор најдов уште некои 3-4 Евра, а братучед ми во море најде 10:nesvest:, посреќајлија беше он, си собра околу 20 Евра тој одмор.:hehe:
И еднаш за малце ќе најдев мобилен телефон на Водно, ама пред нос го најде една група од спротива ( а баш пред во тој период тажев зашто јас останав без мојот телефон :( ).

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Пластична кеса со натпис ТТ маркет...:gorda: ...:toe:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Аха ова ако почнам да редам да не испаднам дека се фалам. Ај ќе кажам еден случај кој подоцна ме натера да се занимавам со подводна археологија. Бев на летување во Котор, си пливам онака најнормално по обалата и гледам несто светка во водата блиску до брегот - длабчина некаде 5 метри. И ај да видам, бев повеќе од сигурен дека е некоја школка - оноа сребренкасто што го има залепено на лушпата. Му викнав на брат ми маската да ја донесе и после главата у вода. Искачам ко нездрав, споулавен од возбуда - најдов Руска монета од 1895, моја претпоставка -сребрена. Ах да и овој малку глуп случај. Нуркам така по обалата - барајќи свашта, и онака баш у моментот гледам некоја хартија со 100ка наштампано на неа. 100евра? зимање воздух вадење хартијата и малку возбудата спласнува. 100 динари. Ај боље ишта него ништа.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Највредно нешто што имам најдено е мобилен телефон.Што е најважно од Грк бил телефонот.Имам најдено уште еден телефон во Грција,некоја пара и уште нешто сега не се сеќавам.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Сум нашол 30-40 ден. во планетариум и 150 ден пред една сендвичара :D

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Еееее ја немам јас таа среќа.По некоја ситна пара ама и тоа беше порано а сега ни скршен денар не наоѓам :place:.Баксуз де, што ќе правиш...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Најмногу 100 денари и тоа не ги зедов зашто бевме група деца и како помали одејќи на школо некој ги забележа ама никој не ги зеде.

Инаку кредит на мобилниот од 500 денари ми стигна пред неколку месеци по грешка, сакале да стават на друг број сличен на мојот па ставиле кај мене и цела недела ми се јавуваше и досадуваше типката додека не и ги вратам тие 500 на нејзиниот број ко да и ги крадев јас, па и со полиција ми се закануваше. :nesvest:
Ама ај, јас будала, и` ги вратив.

Друго нешто повредно немам најдено.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Мобилен телефон....ама го најдов човекот барав низ именик и се најдовме и му го вратив...прерадосен беше и тоа баш туристи беа :smir:
Потоа имам најдено 10 евра, и златна белегзија....

Kajgana Shop

На врв Bottom