Насилства во Македонија

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Се е тоа јасно...
Се знае што уствари сака секој Албанец во Македонија...
Повеќе коментар не е потребен.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.094
Поени од реакции
11.502
Очекувајте прилог на Шител со Брколинда како казнува разбеснети пудлици во Аеродром што не носат маски. To protect and serve, што би рекле Америте.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ако не биле со фантомки би требало да ги најдат курајбериве

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Отиде државава у курац. Веќе ништо не ми е чудно ниту пак се замарам што и како ќе биде.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
А уствари тие ја љубат Македонија и кршеле со растреперено срце пошто песната ептен ги погодила. Ама кој да ги разбере...:pipi:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Зборувај ми за соживот. Пак нека прават маршови за мир и толеранција.
Штета, едно од ретките џез местенца кои имаа специфичен музички вкус и делуваше на оние местенца баш како во Њу Орлеанс.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Дали ни/им е доста ?

Кога ќе ни/им биде доста, ќе почнеме/почнат да се јадеме/јадат живи меѓу себе.

За почит е твојата љубов кон татковината, но исто така и твојот презир е за почит, бидејќи треба да помине одредено време додека човек да разбере дека татковината не е негова крв и нема секогаш да биде тука за него.

Немој да се навредиш, јас сум делумно анархист, па затоа не почитувам ничија држава.
Искрено не знам што би се случило кога би било доста.. а сосема си во право дека татковината не е крв само што такви сме ние луѓето се врзуваме емотивно за тоа што тебе најмногу ти одговара без разлика дали било другар, девојка, предмет, место, град, држава итн. Веројатно и од тука е муабетот со љубовта и презирањето.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846

Kajgana Shop

На врв Bottom