Насилства во Македонија

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Време е да си се вратат во рововите по планините и да излезат кога ќе еволуираат во нормални луѓе!

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Јас го чекам Мирко Попов да се изјасни за настанот.

П.С.
@Forrest Gump, Леб и сол биле пуштени, така пишал овој Зоки.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Како што видов на МТВ 1 вестите страстите ги разгорела песната распукала Шар Планина најверојатно изведбата на Леб и Сол...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Мислам дека таму газда е Албанец или некој со муслиманска вероисовед, уствари можеби не е но кога има молитва обавезно ја гасеше музиката..
Убаво блузче има но изгор цени...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мирко е зафатен со планот да ги запали сите цркви, нема време со вакви ситници да се замара.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Малце ни е ;) Сите паметни луѓе полека си одат од државава а кога ќе останат тие последните „патриоти„ и кога сите наши политичари виделе не виделе ќе си ја здуваат Чешка,Полска и тако даље.. е тогаш драги мои ќе ве прашам дали ви е доста.

Од човек што ја сакал оваа земја неизмерно, ме претворија во човек што ја презира максимално

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас го чекам Мирко Попов да се изјасни за настанот.

П.С.
@Forrest Gump, Леб и сол биле пуштени, така пишал овој Зоки.
Уште ако одела Бистра Вода тогаш би било за приказ.

Инаку од непроверени извори се верува дека се Срби и дека се членови на групава.

https://www.facebook.com/pages/Svi-mi-koj-smo-za-turbo-folk-i-koji-hocemo-da-istrebimo-Metaliku/196122847098102

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Песната била Распукала Шар Планина...така кажаа.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.169
Поени од реакции
12.807
Малце ни е ;) Сите паметни луѓе полека си одат од државава а кога ќе останат тие последните „патриоти„ и кога сите наши политичари виделе не виделе ќе си ја здуваат Чешка,Полска и тако даље.. е тогаш драги мои ќе ве прашам дали ви е доста.

Од човек што ја сакал оваа земја неизмерно, ме претворија во човек што ја презира максимално
Дали ни/им е доста ?

Кога ќе ни/им биде доста, ќе почнеме/почнат да се јадеме/јадат живи меѓу себе.

За почит е твојата љубов кон татковината, но исто така и твојот презир е за почит, бидејќи треба да помине одредено време додека човек да разбере дека татковината не е негова крв и нема секогаш да биде тука за него.

Немој да се навредиш, јас сум делумно анархист, па затоа не почитувам ничија држава.

chipicaoo

unknown
Член од
11 септември 2011
Мислења
763
Поени од реакции
873
иљаду посто патриоти и они сакаат мачедонија пола да е

Kajgana Shop

На врв Bottom