Насилства во Македонија

Време е да си се вратат во рововите по планините и да излезат кога ќе еволуираат во нормални луѓе!

Како што видов на МТВ 1 вестите страстите ги разгорела песната распукала Шар Планина најверојатно изведбата на Леб и Сол...

Мислам дека таму газда е Албанец или некој со муслиманска вероисовед, уствари можеби не е но кога има молитва обавезно ја гасеше музиката..
Убаво блузче има но изгор цени...

Мирко е зафатен со планот да ги запали сите цркви, нема време со вакви ситници да се замара.

Малце ни е ;) Сите паметни луѓе полека си одат од државава а кога ќе останат тие последните „патриоти„ и кога сите наши политичари виделе не виделе ќе си ја здуваат Чешка,Полска и тако даље.. е тогаш драги мои ќе ве прашам дали ви е доста.

Од човек што ја сакал оваа земја неизмерно, ме претворија во човек што ја презира максимално

Јас го чекам Мирко Попов да се изјасни за настанот.

П.С.
@Forrest Gump, Леб и сол биле пуштени, така пишал овој Зоки.
Уште ако одела Бистра Вода тогаш би било за приказ.

Инаку од непроверени извори се верува дека се Срби и дека се членови на групава.

https://www.facebook.com/pages/Svi-...-hocemo-da-istrebimo-Metaliku/196122847098102

Последно уредено:
Песната била Распукала Шар Планина...така кажаа.

Малце ни е ;) Сите паметни луѓе полека си одат од државава а кога ќе останат тие последните „патриоти„ и кога сите наши политичари виделе не виделе ќе си ја здуваат Чешка,Полска и тако даље.. е тогаш драги мои ќе ве прашам дали ви е доста.

Од човек што ја сакал оваа земја неизмерно, ме претворија во човек што ја презира максимално

Дали ни/им е доста ?

Кога ќе ни/им биде доста, ќе почнеме/почнат да се јадеме/јадат живи меѓу себе.

За почит е твојата љубов кон татковината, но исто така и твојот презир е за почит, бидејќи треба да помине одредено време додека човек да разбере дека татковината не е негова крв и нема секогаш да биде тука за него.

Немој да се навредиш, јас сум делумно анархист, па затоа не почитувам ничија држава.

иљаду посто патриоти и они сакаат мачедонија пола да е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom