- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Никогаш го немам видено вака Ѓорче. Тажно, тивко луѓе гневни полни со солзи во очите.
Место автомобили би можело шпонови да бидат превртени. Не беше избоден автомобил, дете беше. Треба да се удри на деца !Протече слика, таму ли е?
![]()
Кај кажаа не сум слишнал за поплавите кажуваат а моментално за СтавреСега баш слушав на Телма, ништо посебно, известија за случката, кажаа дека инцестот е фатен, од порано добро познат на органима реда, го признал убиството и сега се чека обдукција на телото.
Телото уште е таму? Не дојде никој за обдукција да се изврши?
Телото беше таму кога бев јас беа од судска медицинаТелото уште е таму? Не дојде никој за обдукција да се изврши?
Цајкан си?Дома сум сега кажав дека идам од патрола .
Значи знаат дека е осудуван, криминалец со досие, полицијата не го знаела кој е човекот? И најтрагично од се верувајте ми ќе има протести за да се ослободи или да му се намали казната. Нешто налик ова.Тие се сите осудувани по неколку пати. Такво племе се. По овие скопскиве села повеќе од пола од населението има барем една кривична пријава.
Нема Албанци во Ѓорче, се ова се дојдени од Сарај и околните села што прават проблемите.
Знам дека нема шкони. Не војна, никој не бара војна, моментално на проклетава држава и треба Киев сценарио или геј парадата во Белград ми се чини дека беше, пола град кога беше запален.Да, и што сме направиле? Сам себе убијал така? На Македонија не и е потреба војна, затоа што ќе излеземе уште посиромашни од сега. Кога сме имале време да ги решаваме овие проблеми ние сме ги тапкале . Можеш да допринесеш на многу други начини, а можеби и поефективни отколку војна. Војната знам дека решава и многу проблеми, но и носи проблеми. На никој не би му посакал војна.
И ти стај се у тоа множество.немало Албанци ?! тројца комшии позади мене ,тука се од 57 година , дојдени од Штип , исто Турци,Бошњаци ....
хаха , да ти набројам уште 15 фамилии од по 5 члена најмалку .....тие твои тројца комшии и оние со слаткарата, дај не заебавај, ако е за тоа има и две фамилии Корејци кај општината
Мора да се протераат од тука оти ке се врти вака во круг...утре пак ќе загине некој,ќе чекаме први да убиваат ?Си живеел во таква држава? Ако не, баш ти посакувам.
Настрана етничките чистки и таквимити метании, за сторителите треба смртна. И тоа без око да им трепне на надлежниве.
Ама што зборам јас со утопистичките сфаќања.
Не се надевав дека ке го кажам ова но...... Да даде господ да не заврши никад и се повеќе луѓе да се придружуваат...Sega dojdov doma, vo Djorche e tenzichno se sobiraat grupi, palat, krshat, avtobus imashe na sred 4 ti postaveno go ukrale navodno, se poveke narod se sobira i policija, stanuva seriozno!