Насилства во Македонија

Член од
2 мај 2014
Мислења
42
Поени од реакции
9
сите ми јадете гомна по мене , ме правите будала , но не се читате што зборувате и на што повикувате на етничко убивање... разбирам емоции , но мора само контрола,каде се админите ?! .... доста сум разочаран од поеќето стари членови кои изиграваа модел на пример , ама падна митот ....
Од такви ко тебе ке не еб*ат ке не убиваат..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај бе баталете го Вори

еве зборам со комшија што е тука од прееска, вика дека дошол градоначалников Сокол и се по список му наредиле и го изгурале и му рекле ајде пут под ноге (y) 4893248930 имаме апелирано кај Соколе да се намали криминалов во населбава, да се намали кражбата на точаци, шахти, коли, да се стави семафор тука пред Очната зошто гинат луѓе лудо, пешаци газат брачата што од Тетово идат 200 зашибани и не застануваат пешачки, ама како со баобаб дрво да збориш, сега доаѓа и моли за трпение, му ебам мустаќот. Дојде една полициска кола во гужвиве и ја зашутираа, ја размаваа, не личи на ништо веќе пут под ноге и таа фати.

Еве ви доказ дека кога народ е обединет полицијава ништо не може, власта па најмалце. А овие што дробат марш за мир и националност не е битна, 5 црнци да ги ебат во анус

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Picture 133.jpg децо моја,ово вам остављам и ако немате некад муницију за ово,узмите нож или секиру.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.312
Поени од реакции
3.699
@Röddást

http://sitel.com.mk/mk/sprechen-nov-incident-vo-skopsko-gjorche-petrov

Ти сликата што ја постави ја превзема од Сител или пак они ја превземале од тебе?Зошто ако ја превземале од тебе значи има некој од срање-телевизијава кој пишува на оваа тема.
Баш отворив да видам што има ново на дневниот ред за перење мозок и наидов на ова.Сакав да видам со кои зборови ќе го „перат“ сега Величенствениот Чарли Чаплин и слични глупости....
не само сликата, и текстот некој го кажа поназад во темава, кажа дека имало некој кој скал да помине... ама ете република па од неа сител добива од лице место зошто им дале воспитна да нема никој новинари таму блуску

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не знам кои се полоши во случајов, дали убијците или овие што пробуваат да ја спуштат топката со пацифистички изјави како „Не треба да се гледа националноста на убиецот.“

Како бе само кога е Албанец сторителот не треба да се гледа? Како кога е Македонец одма го потенцирате тоа? Па срам да ви е пичка му материна.

Од самите себеси сме пателе и ќе патиме, другите само ќе не толчат!

Член од
16 април 2014
Мислења
7.391
Поени од реакции
11.858
Глупациии, зошто се спуштате на толку ниско ниво како менталниов случај и му реплицирате? Гледате дека му е зацртано она и мора да го каже, анезнам од кои причични.Нека му се случи на негов близок онака(недај боже)па нека моли за соживот и нека ги шпарта истиве постови овде.
Заб за заб е решението и праавда овде.Дококу не се случе нешто вечерва убиецот ќе помине со лесно т.е неколку години взатвор(хотел)како сакате

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ај бе баталете го Вори

еве зборам со комшија што е тука од прееска, вика дека дошол градоначалников Сокол и се по список му наредиле и го изгурале и му рекле ајде пут под ноге (y) 4893248930 имаме апелирано кај Соколе да се намали криминалов во населбава, да се намали кражбата на точаци, шахти, коли, да се стави семафор тука пред Очната зошто гинат луѓе лудо, пешаци газат брачата што од Тетово идат 200 зашибани и не застануваат пешачки, ама како со баобаб дрво да збориш, сега доаѓа и моли за трпение, му ебам мустаќот. Дојде една полициска кола во гужвиве и ја зашутираа, ја размаваа, не личи на ништо веќе пут под ноге и таа фати.

Еве ви доказ дека кога народ е обединет полицијава ништо не може, власта па најмалце. А овие што дробат марш за мир и националност не е битна, 5 црнци да ги ебат во анус
Кога народ е обединет никој ништо не му може. Тоа е и работата, целата моќ е кај нас, но кој да ја обедини?
Како што рекоа, државата е продадена у 2001 година и треба да се деси иста ствар како во Украина за да се почне се од почеток.
Оваа власт со криминалци која гледа да дојде на власт за да украде пошто гледа дека државава нема век уште многу, тие треба да се отстранат.
Да не тупиме со офтопик и политика, главната поента е дека секоја промена зависи од народот.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Најжално е што 1000 инциденти имаше и остана : Еј да ги судат, Албанци клети а у.. и на крај ништо братче како да не се има десено ништо.. Абе не знам до кога бе? Не озбилно нема поглуп народ од Македонскиот.. Абе мене братот/сестрата вака да ми го убијат крвнички ќе ти ебам држава клета кај што 2 години уште не се осудени убијци на 5 души, малтретирање на дедо ги убива у самоодбрана он лежи затвор, у Гостивар си брани ќерка бам 21324123 год затвор.. Ништо не се менува, страв ми е само утре јас или некој друг да не настрада и онака све е у курац више

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Значи ова е трагично што се дешава во македонија..оваа земја не ја осеќам како татковина туку како во своја земја странец..нема ниту правда ниту мир ниту институција што може да се побара помош или правда... ова е кулминација на се. ниту еден случај досега ако анализираме не е решен што се однесува меѓу македонците и албанците..да изјавам дека немам против албанците, особено оние кои долго време живеат тука и се домородни туку имаам против оние кои ги вдомивме кога најмногу им требаше тоа е таа 2001 година..тие што ПРВ пат видоја слобода и права што реално тоа е бесмисла како ги добија, сега истите се тие кои колат, тепаат и прават нереди..се прашувам зошто државава и надлежниве институции толку ги толерираат? зар ова е неутралност во мерки на државата? еднаквост или ? ако вејќем нема правда нека важи принципот ОКО ЗА ОКО ЗАБ ЗА ЗАБ па на крај краева да бидиме рамноправни!!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
До кога бе до кога? Доаѓам дома и што да видам.. Нека почива во мир. Жално за фамилијата... МАТУРАНТ!!! Цел живот пред него, за точак да го убие бе, абе да даде господ утре да не дочека бе!

B

Borg_Drone

Гостин
Тоа мене највеќе ми оди на живци.Како што напишав претходно, попуваат за соживот, а за нив не важат законите.Да почнат да важат законите за нив и можеби, а вака само ние го кркаме највеќе.Не може ова веќе вака.Племе необразовено, толку години се во државава со сите можности за образување и не оди едноставно кај нив таа работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom