Насилства во Македонија

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не бе никад нас нема да не биде држава , еве вака ќе си убиваат деца млади ,а што прават луѓето? Гледаат фатмаѓул и други мозокперачки срања. Апашите ке си ги прчат по канцеларии , народот ќе си умира и така до 101 и назад.
За еден точак ако ти вреди да одземеш нечиј живот ,тогаш не заслужуваш да живееш на овој свет , племето нивно. Секаде се накотија ,само да се пљачка и тепа , еве истото го прават и во Драчево, само се краде, ејјј ни ја затворија полициската станица , нема полиција на територија Драчево,пинтија,лисиче,студеничани,зелениково,количани,китка.... (пола скопје).

Треба сега секој Македонец да се собере и да бара на кол да бидат наденати монструмите , а пингвинот во влада да се замисли со кого и како ке прави коалиција.

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Не ги читајте владиниве трубадури Шител, Канал 5, и Алфа сите исто срање, им се јавуваат и им кажуваат што да објават. Да не испадне етнички конфликт, кажале еден го убил другиот а всушност тројца албанци нападнале македонец.....сега ке излезе и онаа козата пак ке лаже дека било сообраќајка мајчината пичка да им ја ебам, направија во својата држава да се чуствуваме странци, ножо на сите политичари, сите до еден се корумпирани.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.349
јас живеам одма тука кај настанов , нема потреба , никаков протест седи мирен ... само полиција е и луѓе од љубопитност
Ти досега требаше да разбереш дека треба да замолчиш. Ама не му е секому дадено, јебига.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
јас живеам одма тука кај настанов , нема потреба , никаков протест седи мирен ... само полиција е и луѓе од љубопитност
седи мирен? СЕДИ МИРЕН? вори ај иди у пм стварно више не сакав да коментирам пошо 10 луѓе те нападнаа, ама нема да се воздржам. Престани со твоите глупости, од тоа седење мирен вакви работи не снаоѓаат.

T

templar55

Гостин
Лажеш курво ! Луѓе не верувајте на шип тар, излегуваме масовно !

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Тие традиционални сфаќања нив всушност ги прави силни и ги оддржува на овие простори. Radiohead нема да ни дадат просперитет!
Шо кур бендов има врска со муабетот?

Плус често пати тука на форумов се хејта национализмот како не чинел, а секогаш при вакви несакани настани го вклучуваме како потребен механизам за заштита. Тие сфаќања тешко се разбиваат и морат да поминат низ три фази. Кај нас недостига последната, а тоа е нивна промена, која произлегува од преговори. Ако добро размислиме ни преговори не се водат со нив.

Кохезијата ја одржува зборот на н... ако го нема тој од банана држава, ќе преминевме во обична лушпа.

Ф

Флеш

Гостин
седи мирен? СЕДИ МИРЕН? вори ај иди у пм стварно више не сакав да коментирам пошо 10 луѓе те нападнаа, ама нема да се воздржам. Престани со твоите глупости, од тоа седење мирен вакви работи не снаоѓаат.
нема ....

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.955
Не признавам ништо друго освен крв за крв тука. Нивна крв за наша. Израелски метод мамичето ваше.

Не е тоа одмазда тоа е ПРАВДА.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
И дај доста прашувате како да ги поделите на планинци и обични.
Сите се исти! Тоа дека имаш некој другар од нив не значи дека тој е подобар од другите!
Ако не се директно вмешани во срања како ова, тогаш не ги ни негираат срањата! Еве отворете ја темата за Смилковско и ќе видите колку од нив го осудија инцидентот.

Исто ќе биде и со случајов. Ќе излезат со иста реторика како и хипстерајот од Менада, дека криминалецот нема националност. А вие? Вие продолжете да им давате на значење на таквите и да им лајкате и шернувате постови за јакни, прстени и провинцијалци!

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Некој од Ѓорче ако има да каже дали има потреба да се оди натака, има некоја најава за протест вечерва или утре?
Доаѓајте има кај болницава доста луѓе јас сум таму само блокирано е до ѓорче.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Решението е да се врати стариот комунистички систем во полицијата, кога полицијата прво тепа, после прашува.
Денес полицаец ако нема наредба, не реагира, макар и пред него се случува убиство, грабеж или слично, за разлика од комунизамот, ако си правел муабет со постарите твои, ако згазниш на трева ќе јадеш ќотек како магаре
Уште тоа фали. Тие и сега ќотек ќе ти мавнат ако ги погледнеш попреку, и ќе те малтретираат, не па тогаш.

Јас предлагам граѓанска иницијатива, да си преземе во свои раце се. Ни полиција, ни алфи, ни никој.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Од “седи мирен“, нема потреба од протести и слични небулози, стигнавме на ова дереџе.
Пола млади се иселија од државата, а од останатата половина, едниот дел настрадува и бидува убиен, остатокот се снаоѓа како може.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Прво, мора да кажам дека јас не сум вака воспитуван и дека го презирам Хитлер (за клошарите од типот на Вори).

НАСИЛСТВОТО ВО ВАКВИ СЛУЧАЕВИ Е РЕШЕНИЕ.

СПОРАТА СМРТ ЗА ПЛАНИНАРИТЕ Е РЕШЕНИЕ.

ЕТНИЧКО ЧИСТЕЊЕ Е СУПЕР РЕШЕНИЕ.

Ова е само мое видување. Се надевам дека сите се согласувате со мене.
Се надевам дека си слушал муабети за тоа како тепала полицијата во комунизамот, ништо од тоа што го пиша не е решение бидејќи води кон животинските инстинкти на луѓето (опишано во пред дождот на Милчо Манчевски) и ќе биде или ние или вие. Колку македонски бараби има кога ќе ги застане полиција им викаат "Ти знаеш кој сум јас, два броја да свртам и ќе леташ од работа" и нормално кривични дела од ваков тип ќе се случуваат без проблем доколку за поситни криминали се замижува очи или судовите ги пуштаат на слобода. Им се може на сите бараби за тоа се случува ова

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Исто ќе биде и со случајов. Ќе излезат со иста реторика како и хипстерајот од Менада, дека криминалецот нема националност. А вие? Вие продолжете да им давате на значење на таквите и да им лајкате и шернувате постови за јакни, прстени и провинцијалци!
(y) (y) (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom