- Член од
- 22 мај 2014
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 16
Стохлом и Копенхаген се многу подобри за живеење и од Хаваи{Барем за мене} ама проблемот е што ти кога ќе ги ставиш нив во рајот{Еден од овие градови} они се групираат по гета како стока и од елфска градина прават веце шоља.Место да ги уживаат убавините на овие градови они претвараат дел од градод у шоља што личи на блискиот исток.Oва го зборев сабајле, значи планинците, не е битно каде се, и дали државата е со лоша економска ситуација (оправдувањето зошто има инциденти) или дека истата не функционира како што треба генерално, дури и на Хаваи да ги однесеш, и све да им обезбедиш за најдобри можни услови за живот пак ќе прават проблеми, тоа им е во гените, во крвта дивљачка.
Оние што сакаат да не обвинат за расизам можат да ни се фатат бидејки кај и да отидеш повеќето луѓе од етнички заедници живеат пријателски во една држава иако можеби не се сакаат.Пример ние со Грците,можеме нејкеме да ги видиме грците{И јас сум еден од тие што не ги сака многу}, и они нас, ама во 90 посто од случајите нема никој на никого да му истера очи без причина пошто сме цивилизирани,така да немаме проблем со различностите,имаме проблем со племе правено од инцест.Имаме вистински проблем а не проблем предизвикан од фантазија,како на пример делење на црни и бели, или проблем предизвикан од усијани политички глави.Не,имаме рак во државата.
Последно уредено: