Насилства во Македонија

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
чекај, нели убиство било во близина на турската очна клиника?
- па немаат ли таму фатено со камери, него вака си нагаѓаме?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Брат што ќе ти се камери, луѓе го виделе ова, пред татко му е убиен Ангел! Да, фатено е со камерите, ама тие се само во доказниот материјал во МВР. Е сега тоа што ќе испадне дека убиецот во самоодбрана го убил Ангел е сосема друга ствар. Еве ги почнаа, демек Ангел и татко му крвнички го тепале Насер а кутриов морал некако да се одбрани па го прободел Ангел..., и подоцна се вратил го збрцал уште еднаш, чисто да се доврши самоодбраната, да не остане на само еден убод. Леле нека имаат среќа да направат некоја гомнарија и со ова убиство, т.е. ова копилево да не си ја добие заслужената казна, тек тогаш ќе биде гадно, зашто на народов му врие од сите страни.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Има снимки и од таму и од Св. Лазар до неа, полицијата ги има како доказ.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
Лелелеле саше куче едно качачко денес му е погребот на детето животињо!!!!!

Да умреш од рак пизда ти материна.

Не е можно бе волку нелуѓе да има бе....

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Нови детали, на снимката се гледа како Ангел трчајќи по мостот се сопнал од кабел и паднал на ножот што го носел, а татко му пробал да се удави сам во кофа со вода, затоа сега му е лошо.
Педери невидени, срам да ти е да си Македонец.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Крај, ова со мактел ака саше гомнолитико го достигна дното и конечно дознавме дека македонското новинарство е во голема кал. Толку да се пишуваат глупости, да се немало почит кон мртвиот, тоа е голема срамота.

Како второ, Јанко не го гледав, не ни сакам да го гледам и да слушам што глупости лупал дебилот, незнам што сте го трпиле 2 саати со неговите глупости, човекот е тешка свиња.

Трето, овие што ги мешаат есдес во случкава се тешки пијавици, на луѓето од опозиција не им остана скршен денар во рака па они наредувале, убивале и раководеле со неколку навивачки групи, уште еден срам за новинарството во Македонија.

Четврто, браво за овие што протестираат, браво за сите, штета што сум многу далеку од скопје и не сум во можност да учествувам, а тука да се надоврзам дека нашата полиција е најсрамната полиција во земјите од светот, па Џибути гарантирам имаат подобра полиција од нас, наместо да се ангажираат и да го најдат убиецот, тие тепаат, убиваат наши чеда, БРУКА.

Петто, како е можно македонец да е адвокатот на убиецот, уште една срамота, ќе игра против наше чедо. Копиљ, овој треба да се убие заедно со убиецот.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.429
Поени од реакции
35.115
За ситуацијата со Мактел, во нормални земји се одзема фино лепо лиценца, се казнува дебело парично и се затвора на одредено време. Исто као во кебапчилница кога добиваш тровање.
Не заебавај сега и ти, тие што го нарачале написов кои се, што мислиш?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Не заебавај сега и ти, тие што го нарачале написов кои се, што мислиш?
Кои се де? Со Саше веќе не знам. Прво со едниве беше, сеа ко да е со другите, барем мене така ми личи. Ни он не знае со кого е, ама важно да лапка парички, нема врска што колениците му се црвени од клечење.

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
:facepalm: ах бе Саше кај ќе ти оди душата и ти имаш дете размисли со таа главата на денот кога црната земја го покри детето за мочана читаност и кликања се објавуваат ли вакви информации, малку бе малку почит да се има кон семејството и него.....
Трагично ќе биде ако дел од нашиве пацифисти и од рамковните се фатат за ова, тогаш крај ќе нема.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.429
Поени од реакции
35.115
Кои се де? Со Саше веќе не знам. Прво со едниве беше, сеа ко да е со другите, барем мене така ми личи. Ни он не знае со кого е, ама важно да лапка парички, нема врска што колениците му се црвени од клечење.
На курвата единствената боја што и е важна, е бојата на парите. Широко е шупчето на Сашко, може многу да собере... он што може со смеење вие со плачење не можете.

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
http://maktel.mk/News.aspx?id=5320
"Ангел и неколку пријатели и неговиот татко фатиле да го бркаат со автомобили,
го начекале кај очната болница и фатиле да го тепаат со безбол палки, а во еден момент Ангел почнал да го дави убиецот.
Дури се шират шпекулации дека ножот бил на Ангел а дека убиецот успеал да му го одземе и да го прободе Ангел. "

--------------------
Не знам кој вака пишува ама се да му ебам живо.....

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
:facepalm: ах бе Саше кај ќе ти оди душата и ти имаш дете размисли со таа главата на денот кога црната земја го покри детето за мочана читаност и кликања се објавуваат ли вакви информации, малку бе малку почит да се има кон семејството и него.....
Трагично ќе биде ако дел од нашиве пацифисти и од рамковните се фатат за ова, тогаш крај ќе нема.
Како што кажав, горка утеха ни е тоа, што и опозициските медиуми, по вакви прашања, не се ништо по добри од владините.

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
Крфта да им ја ебам провинцијалска, ги собраа од сите провинции да тепаат

ПРОВИНЦИЈАЛЦИ И Ш И П Т А Р И тоа беа вчера гомната

Татко ми обезбедува на 150 метра близу настанов, му дошле да му бараат вода, и едниот му рекол "А шо работеш ти тука?" (со висок тон, демек јас сум главен) што следувал одговор - си го држам.

Инаку подобро е во секоја населба во Скопје да има протести, одколку само во ѓорче, така ке почнат и во другите градови

И уште ова не го сфаќам, луѓе од ЃОРЧЕ гледам коментирале во 18,19,20 часот, па добро бе ве заклучиле ли дома ???? во своја населба сте!!

Kajgana Shop

На врв Bottom