хехехехеНели ќе си одеше ти ? хехех
Брат што ќе ти се камери, луѓе го виделе ова, пред татко му е убиен Ангел! Да, фатено е со камерите, ама тие се само во доказниот материјал во МВР. Е сега тоа што ќе испадне дека убиецот во самоодбрана го убил Ангел е сосема друга ствар. Еве ги почнаа, демек Ангел и татко му крвнички го тепале Насер а кутриов морал некако да се одбрани па го прободел Ангел..., и подоцна се вратил го збрцал уште еднаш, чисто да се доврши самоодбраната, да не остане на само еден убод. Леле нека имаат среќа да направат некоја гомнарија и со ова убиство, т.е. ова копилево да не си ја добие заслужената казна, тек тогаш ќе биде гадно, зашто на народов му врие од сите страни.чекај, нели убиство било во близина на турската очна клиника?
- па немаат ли таму фатено со камери, него вака си нагаѓаме?
Има снимки и од таму и од Св. Лазар до неа, полицијата ги има како доказ.чекај, нели убиство било во близина на турската очна клиника?
- па немаат ли таму фатено со камери, него вака си нагаѓаме?
Не заебавај сега и ти, тие што го нарачале написов кои се, што мислиш?За ситуацијата со Мактел, во нормални земји се одзема фино лепо лиценца, се казнува дебело парично и се затвора на одредено време. Исто као во кебапчилница кога добиваш тровање.
Кои се де? Со Саше веќе не знам. Прво со едниве беше, сеа ко да е со другите, барем мене така ми личи. Ни он не знае со кого е, ама важно да лапка парички, нема врска што колениците му се црвени од клечење.Не заебавај сега и ти, тие што го нарачале написов кои се, што мислиш?
На курвата единствената боја што и е важна, е бојата на парите. Широко е шупчето на Сашко, може многу да собере... он што може со смеење вие со плачење не можете.Кои се де? Со Саше веќе не знам. Прво со едниве беше, сеа ко да е со другите, барем мене така ми личи. Ни он не знае со кого е, ама важно да лапка парички, нема врска што колениците му се црвени од клечење.
Како што кажав, горка утеха ни е тоа, што и опозициските медиуми, по вакви прашања, не се ништо по добри од владините.ах бе Саше кај ќе ти оди душата и ти имаш дете размисли со таа главата на денот кога црната земја го покри детето за мочана читаност и кликања се објавуваат ли вакви информации, малку бе малку почит да се има кон семејството и него.....
Трагично ќе биде ако дел од нашиве пацифисти и од рамковните се фатат за ова, тогаш крај ќе нема.