Насилства во Македонија

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Абе бркот е само за во јавност министер бе луѓе...и онака чита што ќе и дадат,и го кажува ставот на партијата,или на Таткото на државава...

бтњ,го познава ли некој лично лигушот што кажа дека требало истото да не снајде сите ? од каде е,населба,нешто ?

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Не добиваме ништо ако падне владата. Ќе дојде ЕУ и ќе ти оформи влада што ќе те ебе на начини на кои сегашниве не можат ни да ги замислат.
Спремен сум да ризикувам.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.147
@Vanlok а зашто мене ме цитираше? Не памтам тоа да сум го пишала ама како и да е.
Нека ги следат социјалниве мрежи ама и да се пронајдат низ содржината па може ќе им дојде малку паметот. Да протестираа Албанците не знам дали ќе тепаа жени и деца. Ама наши сме си ние па можеме да се искршиме од ќотек.
Впрочем и не ми беше поентата во следењето на социјалните мрежи, туку колку глупи новинари имаме.

И ајде де, како да не знаевте дека денес се се следи, па сега јас ве изненадив... :)
Прво гугл ботот не кешира и не преведува, потоа ако има соодветен keyword, проследува понатаму каде треба.

Воедно нема да ме чуди и нашиве да прават нешто слично, денес софтверската технологија е евтина. Се разбира кај нас тоа би било многу попримитивно, и понасочено (на пример, само на неколку: сајтови, форуми, мрежи, како Кајгана, Фејсбук, итн).
Како функционионира тоа? Штом се напише одреден keyword, како на пример, влада, опозиција, ВМРО, СДСМ... некаде се пали жолто светло. А замисли сега овака во ист пост (па и во иста реченица) црвено светло лупа сега некаде, фршти.

- Здраво чичко полицаец, мило ми е што работите на нашата сигурност! (y)
*мафтам*

Сериозно, не му се секирајте толку. Забушаваат и на тоа, како и во секоја друга обврска што ја имаат.
Каму среќа да полицајците да си ја работеа работата како што треба. Немаше да има оволку криминал, и којзнае... можеби и Ангел ќе беше уште со нас.

• Ми се допаѓа
Reactions: aye

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.147
Плус на списокот би додала и да падне владата
И како алтернатива би дошла некоја подобра влада, а?

Туку нејсе, би се согласил јас со ова барање, ама само под услов паѓањето на владата да остане анархија барем пар години... па природната селекција и законот на појакиот да си го направат своето.

T

templar55

Гостин
Па од кратово тамо,овие се провинцијалци све,што ви е на вас..Од село дошол за 20.000 да работи....
.....
Па овие од Косово кога протестираат знаат овие нашиве џандари од кај се дојдени? ц ц ц Ова ти е модерен егзодус. Ова мора да се запише у литература. Мора да се документира ова.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
И како алтернатива би дошла некоја подобра влада, а?

Туку нејсе, би се согласил јас со ова барање, ама само под услов паѓањето на владата да остане анархија барем пар години... па природната селекција и законот на појакиот да си го направат своето.
Purge го гледаше а ?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Леле дечкото бил за мирољубиво решавање на конфликти , еве и јас како Мачорка ми треба мобилен па да одам со секира кога ќе ме праша што ти треба ? Одма ќе му речам Note 3 , ќе ми даде ? :D
Треба, треба.

Му пишав нешто (без претеризми секако) во врска со ова, и само 'seen' остаил :D. Ѕвер.

Не му се замарајте, дечкото е плиток и за многу други прашања, му бегаат некои факти и логики кога се обидува да резонира.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.448
Поени од реакции
35.147
Purge го гледаше а ?
Не, го имав симнато и го избришав по грешка... ај пак ќе го симнам. Секогаш ме фасцинира да гледам филмови со толку лоши оценки.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Па тоа ти викам, ако падне владата ќе биде полошо. Ко што сакаа да напраат имбециливе од Бихачка во 2012та.
Абе тркало едно, 8 години владее Вмро, купија и ставија под контрола се што постоеше како независно од медиуми преку полиција до судство. Премиерот ни наш бега од медиуми што не се провладини како вампир од крстена вода. И ти најде да ми кажеш ако паднела владата полошо ќе било? Абе у мометов не за СДСМ, да стане Милошевич и да напраи партија кај нас ќе го гласам. Од ова полоше НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ!

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
Што е со профилов од овој Мартин поентата?
Ништо дечкото коментира на вест на фејсбук како тие што кршат се исти како и убиецот и како ако некој ти краде дома треба да го запреш и човечки да го прашаш што му треба а не да го тепаш.

Поради такви генијални коментари го поставив неговиот профил тука сите да го знаат со име, презиме и лик кој е.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Па овие од Косово кога протестираат знаат овие нашиве џандари од кај се дојдени? ц ц ц Ова ти е модерен егзодус. Ова мора да се запише у литература. Мора да се документира ова.
Тоа го кажува еден од луѓето кои стојат на оградата,за џандарите...дека дошле од Кратово и тепаат тука деца,и зимаат 20 илјади плата(а е дупло од тоа,ама нема везе)[DOUBLEPOST=1400627471][/DOUBLEPOST]
Ништо дечкото коментира на вест на фејсбук како тие што кршат се исти како и убиецот и како ако некој ти краде дома треба да го запреш и човечки да го прашаш што му треба а не да го тепаш.

Поради такви генијални коментари го поставив неговиот профил тука сите да го знаат со име, презиме и лик кој е.
Од каде е ? населба ?

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188

Гарант е тазе партиски вработен у некое општинско комунално претпријатие и дома у соба има постер од паторот.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837

ХАХАХАХХАА, сериозно? Ова твитерашкиве тревки гледам и накај фејс тераат. Ваљда дечково сака ако ми провали дома и ако го осетам, да му припомогнам да ги најде парите? (Лешоски би му помогнал ако е во криза само)

Kajgana Shop

На врв Bottom