Влезот беше забранет уште многу одамна, јас накај 9 и пол бев вратен и тоа од огрона далечина, а камоли сега...Неуспешен обид за доаѓање кон Ѓорче. Све е затворено.
Пред тоа беа разбркани околу 20 дечки со македонски знамиња од нас.Аеродром кои пробаа да влезат накај Ѓорче.
Стефус ај иди отвори нова тема во Економија како инфлацијата се намалила од 3,3 на 3,233333 и така не те интересира ова нели филм ќе си пушташе?Happy?
Кај си видел ти орка осуден на доживотно? Единствениот кој бил осуден доживотно (красниќи) не е ни во затвор.za da bidat zadovolni albancite policaecot jakim(mislam mu bese imeto) od gostivar go osudija dozivotno
sega da vidime ova albanecot (ili kako da go narecam) sto ke go osudat
ѓи мене ме интересира ова.Дали се знае возраста на убиецот?
znam znamКај си видел ти орка осуден на доживотно? Единствениот кој бил осуден доживотно (красниќи) не е ни во затвор.
Вака, за убиството сите знаете како што пишува во медиумите, дека украден точак, бркање по маало и прободување со нож пред татко му, тоа е се што знам. Се збори дека тој што е фатен, го фатиле луѓето кои стоеле во близина ама не е сигурно.Да друже.
Дај еден фин опис на целокупното случување.
Ако добро памтам пред некоја година кога имаше протести и немири против инцестиве, 2-3 автобуси од Србија беа запрени на граница.ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ мајко мила, ете зошто сме ние проклета нација и никогаш никој ниту ќе не сака, ниту ќе не прими негде. Почнаа статусите на ФБ: А кај се сега Босна и Србија да ни помогнат?Не бе неееее, не е можно волку глуп народ да сме, можеби во сите рангирања во светот сме последни, економија, слобода на медиуми и слично, ама во глупавост сме убедливо први.
![]()
Мислам дека затворија оти почна народ од хром, порта влае и дел од Карпош да стига во Ѓорче, ако оставеа и други да стигнат натака можеше и да ескалира па ќе фрлаа солзавци и што ли ти не.Влезот беше забранет уште многу одамна, јас накај 9 и пол бев вратен и тоа од огрона далечина, а камоли сега...
Како што кажаа и погоре, обрачот е стегнат околу Ѓорче, нема влегување од друга населба. Шконците од околните села се обезбедени, а разгневената топа е оставена да си го истури гневот врз околните продавници.
Епилог ќе биде казни за оние што кршеле, Груевски ќе оди да ги посети семејствата на дуќанџиите и ќе им изгради нови поголеми дуќани плаќајќи им и дополнителна штета и то је то.