Не ми се верува колку сте подли и нечесни(АДМИНИСТРОТОРИТЕ НА ФОРУИМОВ), ми избришавте минимум 2 мислања и немавте храброст дури ни да ме известите, ниту дека ги избришавте, ниту пак зошто ги избришавте.
И тоа е за очекување, зошто и НЕМАШЕ РЕАЛНА ПРИЧИНА ЗОШТО ДА БИДАТ ИЗБРИШАНИ ?
Не повикував на насилство, туку напротив, само информирав.
Ако имате барем МАЛКУ ДОСТОИНСТВО, ЕВЕ ТУКА КАЖЕТЕ ШТО Е МОТИВОТ ЗА БРИШЕЊЕТО ?
Ова е мој послдене пост, А И МАЛЦЕ Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА СЕ ПИШУВА КОГА ЗНАЕТЕ ДЕКА КЕ БИДЕТЕ ИЗБРИШАН !
МОЖИТЕ СЛОБОДНО ДА СИ ПРОДОЛЖИТЕ СО ВАШИТЕ КУКАВИЧКИ ЖИВОТИ, и не се секирајте тука(на цел форум) повеке нема да ме има, срекен живот се до наредното убиство на недолжни луге, продолжете да живеете во вашиот имагинарен розов свет, каде луге не гинат само затоа што НЕ СЕ МУСЛИМАНИ!
Се надевам дека барем некој ке го прочита мојот пост пред цензурата да го избрише...
Срекна нова 1945-та!
И како бе то САМО ОНИЕ КОИ ГО КРИТИКУВААТ ИЛСАМОТ ГИ БРИШИТЕ ?
Не повикав на НАСИЛСТВО, ТУКУ БАШ НАПРОТИВ ЧИТАЈГИ СИТЕ МОИ ПОСТОВИ КЕ ВИДИТЕ ДЕКА СЕКАДЕ ГО ОСУДУВАМ НАСИЛСТВОТО !
И КАКО БЕ ДУХОТ НЕ ГО БРИШИТЕ КОГА ПОВУКУВА ЛУГЕ ДА БИДАТ ФРЛЕНИ ВО ВАРДАР, А БРИШЕТЕ ДРУГИ ОТИ САМО ГО КРИТУКУВААТ ИСЛАМОТ????!!!!!
ОВА НЕ СЕ ДВОЈНИ СТАНДАРДИ, ОВА САМО УКАЖУВА НА САМОВОЛИЕТО НА АМДНИСТРАТОРИТЕ И НИВНАТА АПСОЛУТНА ПРИСТРАСНОСТ!