Надградба на коса

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
si imam dolga kosa i nemam potreba, a nadgradba? samo vo isklucitelni slucai i toa prirodna na stipcinja, ako na pr ja skratam ( so nema sansi ) za na svadba da stipnam nekolku prameni odozdola za da dobijam nekoja druga frizxura ali za oa sum sigurna samo 30%, PRIRODNO SI E PRIRODNO, pred 3 godini sekoja drugarka imase prameni.. im se gledase silikonot na korenot i poso vestascko vlakno glupacki go peglale i vitkale i kako potprleni ovcicki bea
:) . . .

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не би ставила надградба. Незнам некако не ми се допаѓа тоа воопшто. Сепак природно си е природно.
Инаку таа надградба со штипчиња ја сметам за најдобра, барем ја вадиш кога сакаш, а не да сееш прамени позади себе.:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
А колку чини да се продаде косата за надградба, ми треба оваа информација за споредба?

На братучед ми, што има ептен густа и долга коса (сега се суканици, а тогаш му беше до груди) Коска му даваше 100 евра.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
На братучед ми, што има ептен густа и долга коса (сега се суканици, а тогаш му беше до груди) Коска му даваше 100 евра.

Према ова:
Јас имам дома реп од косата шо ја ишишав, доста густ, долг 15-16 сантиметри.
Косата е со највисок квалитет можам да речам, убаво одржувана, никогаш пегла или фен не видела.

Ми ја бараа за 150 евра, ама ми е од сентиментална вредност и не ја дадов.
и ова:
Јас имам долга коса, не сум ја мерел и не сум ја стрижел 4 години.
Пред извесно време ми даваа 700 или 800 евра(не можам точно да се сетам) за косата. Не доаѓаше во предвид.

на братучетди сакале да го ограбат.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Богами... :pos:
Мене 100 евра ми изгледаа многу за коса да ти ги дадат.
Ама зависи и за која намена ти ги бараат, на овој му треба за суканици...

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Богами... :pos:
Мене 100 евра ми изгледаа многу за коса да ти ги дадат.
Ама зависи и за која намена ти ги бараат, на овој му требаа за суканици...
Ами ако некој сака да си направи суканици со 100 евра и туѓа коса, подобро нека собере бамбуси и нека ги реди на главата:smeshko: .

Kajgana Shop

На врв Bottom