Надал vs. Федерер

Навивам за:

• Вкупно гласачи
    393
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Добар виц :)

БТЊ плачковци има во сите спортови ако воопшто си гледал нешто друго освем тенис! тоа се вика емоција.
Ок е да плачеш коа победуваш, али коа губиш:kesa:...Надал го имам видено од 2008 РГ до сега, само еднаш да заплаче и тоа на Вимблдон 2008 толку.:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Плачеш од емоции кога победуваш на некој голем турнир но и ако изгубиш како фудбалерине на СП кое е еднаш на 4 год и не знаеш дали наредното ќе играш.А овој има 16 Гранд Слема и плачеше како пичка лани на Аустралијан Опен.Ама ајде малу по малу ќе се навикне на порази.:pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ок е да плачеш коа победуваш, али коа губиш:kesa:...Надал го имам видено од 2008 РГ до сега, само еднаш да заплаче и тоа на Вимблдон 2008 толку.:toe:
Да да лол! Надал сум го видел да плаче најмалце 2 пати, оваа година на Роланд Гарос не плачеше? :pos: Не кажувајте приказни, на скоро секое светско па и други спортови некои од тие што губат плачат. Дали знаеш колку е тешко да не покажуваш цела година никаква емоција на терен некогаш мора да те победи истата. Сосема друга приказна е изјавата на Федерер кој рече: "Жал ми е што ги изневерив моите навивачи" оваа изјава ако не е дело на голем човек и спортист, со голема душа незнам што е!

Плачеш од емоции кога победуваш на некој голем турнир но и ако изгубиш како фудбалерине на СП кое е еднаш на 4 год и не знаеш дали наредното ќе играш.А овој има 16 Гранд Слема и плачеше како пичка лани на Аустралијан Опен.Ама ајде малу по малу ќе се навикне на порази.:pos:
Уште едно од децата на форумов :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Да де кога не ти одговара одме дете.Туку и ја со кого зборам не знам што ја отворивте и темава.Поарно напрајте некоја Надал вс Ноле,Мареј,Дел Потро,Родик итн.Федерер е веќе изгубен Ѓерманец.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Не е дека не ми одговара него зборите глупости, од кога тоа покажување на емоции значи плачко? Тоа што не гледате реално на работите затоа што сте хејтери е друг муабет. На крај краева подобро да плачеш или да буткаш камермани како Надал?!

М?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ете толку си гледал! 2009 кога изгуби на Роланд Гарос од Содерлинг. Толку од мене на темава и онака е безврска.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вистина без врска е,ајт барем вие фановиве на Федерер скрите се некој период ако барем имате трошка надеж дека некогаш ќе растура пак.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Добро, погрешно се изразив, не мислев на поголем човек, туку на поголем спортсмен.
Изјавите што ги дава Федерер се неретко препотентни и арогантни. Рафа, кога и да имал прилика го фалел Федерер. Ете ова е она што ми се допаѓа, а за плакањето добро де, на секој му се случува.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се расправете бе кој кога плачел ? Ха бееееее......Зошто ја упропастувате темата ? Темата е Рафа - Роџер и нивното ривалство и играта, а не кој и каде повеќе солзи пуштил....Срамота.....

И да, Роџер ке мора да се навикне на „подолните места“ на АТП листата....3-то одлично му стои

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Добро, погрешно се изразив, не мислев на поголем човек, туку на поголем спортсмен.
Изјавите што ги дава Федерер се неретко препотентни и арогантни. Рафа, кога и да имал прилика го фалел Федерер. Ете ова е она што ми се допаѓа, а за плакањето добро де, на секој му се случува.
Да да Федерер не го фали Надал :pos: Офф леле со кого "дебатирам ја"

Поздрав, и почнете да следите Тенис, не со 2 натпревари гледани да кажувате кој бил препотентен и арогантен или дека не ги фалел противниците напротив секогаш ги дига во облаци своите, поготово Надал!

P

PewDiePie

Гостин
Федерер не го пофалил Надал??? хаха еве видете што имаат да кажат двајцата

CHELSEA_SR

SAXON
Член од
27 март 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
Се расправете бе кој кога плачел ? Ха бееееее......Зошто ја упропастувате темата ? Темата е Рафа - Роџер и нивното ривалство и играта, а не кој и каде повеќе солзи пуштил....Срамота.....

И да, Роџер ке мора да се навикне на „подолните места“ на АТП листата....3-то одлично му стои

абе сине федерер има 16 титули а надал е на пола така да федерер мозе сега само да узива во славата а вие да се замарате дали ќе издржи надал со колената и нема никаква гаранција како шо пишеш на форумот дека надал ќе го мине федерер по бројот на титули за три или четри години и дали ќе издржи толку на тоа високо ниво на игра пошо видивме што се деси............

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.111
Интересно нешто што забележав пред долго време кога се уклучив на fb - и во Recommended Pages ми беше Надал ,и одоздола-Roger Federer Like this...
Јас како фан на Федекс од секогаш ми било кејф и надал кога ке победи заслужено а не ко вас да викам ајде у пензија или колената не го држат,или фамилија нека гледа доста му беше...Од општ интерес во светот за тенисот е и двајцата да можат што подолго да се фит и во форма....Ако сакаме да гледаме добар тенис ...или вам ви е интересно Надал 3-0 Бердих,Федерер 3-0 Мареј...Каде едниот противник не покажува буквално никаква игра :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Zeegerman...ако сака нека биде и Надал вс Магдинчев 3-0, битно титули да носи, исто како што викате за меѓусебните Надал вс Федерер...:smir:

Сакам да ти кажам не е битно против кого играш во финела, туку титулата да ја земеш. И Федерер немаше некои си 2, 3 години конкуренција па тогаш освои најмногу титули.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom