Навика

Член од
7 октомври 2011
Мислења
29
Поени од реакции
4
Имам една многу лоша навика, во градот на секоја жена кога ќе помине до мене секогаш од позади и гледам во задникот
ај кажете дали има некој лек за оваа навика, вратот веќе ми се искриви секоја жена ја гледам од позади.
таа навика ја има секое машко не баш секоe но 99 % од машката популација ја има таа навика :P
иначе лек имаш ке станеш педер.. тоа е лекот брат .. :P

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Неам нешо посебни навики.
Освен што весник и ја читам од позади ( освен Мак Спорт ), навика ми стана на работа капа да носам. И знам доста често прсти да пукам и вратот да го крцкам, тоа и го правам додека го пишувам постов. :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
хм навика..:)
за секоја навика има одвика..
иначе како и секој и јас имам навика.
кога правам мобет со другар или со било кој секогаш гледам настрана..(во некоја бандера,кукја,камен и сл)
Да си ибеш детето...незнеаш колку сум се смеел коа го прочитав овоа...поготово оти и си направив слика како би изгледало,да ми праи некој муабет и у бандера да глеа.:pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.841
Koга ќе станам, првата работа која ја правам е да втерам една чаша вода, онака на гладно срце.

Кога не гледам филм/серија, а седам на компјутер, обавезно пуштам нешто да свирка во винамп.

Ко помал плукав на дури си одев по улица, но татко ми ми рече дека сум бил ко некое недоветно, па така појче не плукам и решив да си ја голтам плунката навнатре, како секој нормален чоек.

Z

Zoza

Гостин
sekogas sedam so noze pod gaz...i toa e losa navika a uste polosa onaka ko zaba koga ke svijam noze...doma se mi vikat za toa :tapp:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Јас си ги сакам убавите навики, во нив уживам...Но лошите и те како ги менувам ако приметам дека правам нешто што не е добро за мене........

Kajgana Shop

На врв Bottom