Навивачки трофеи

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Дали им фали нешто на Комитите ? Од последниот натпревар со Шкендија?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Дали им фали нешто на Комитите ? Од последниот натпревар со Шкендија?
Не сум Комита, али наслушнав дека им фалело два пара чорапи и еден пар долен веш. Според муабетиве разбрав дека сушејќи ги на тераса им паднале на земја и од тогаш се губи секаков нивен траг.
Да не си ги нашол случајно?

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Не сум Комита, али наслушнав дека им фалело два пара чорапи и еден пар долен веш. Според муабетиве разбрав дека сушејќи ги на тераса им паднале на земја и од тогаш се губи секаков нивен траг.
Да не си ги нашол случајно?
eiiii kolku si smeshen peer, lele a :D

ako ne si komita togash sho k*r se meshash ? Neka odgovori nekoj od niv !

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
eiiii kolku si smeshen peer, lele a :D

ako ne si komita togash sho k*r se meshash ? Neka odgovori nekoj od niv !
Знам.
Инаку зашо ми е ќејф се мешам, кога веке се однесуваме детски нека биде комплетна сликата.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.141
Да да еве ја потврдувам мене ми фали едно вунено чорапче, хиххихихии :D И на балисти очигледно нешто им фали ^^

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.084
Поени од реакции
74.838
На Комити ништо не им фали. Им фалат 300 денари на пичињата кои им е страв да излезат во маица на својата навивачка група. 300 денари кои ги дале за да купат еден од шаловите што се продаваат на пазарче:D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.141
На Комити ништо не им фали. Им фалат 300 денари на пичињата кои им е страв да излезат во маица на својата навивачка група. 300 денари кои ги дале за да купат еден од шаловите што се продаваат на пазарче:D
Хмм ова не е официјален производ на Комити така да чао пријатно :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.084
Поени од реакции
74.838
Патетично, истотака почнале да напаѓаат и деца кои што одат на тренинг на Вардар и на работнички. Деца ејјј, од по 10 години и пробувале да им ги земат маичките со кои тренираат. Дете како дете, си оди на тренинг, поминува по кеј и овие мајмуниве почнале да им се силат.
Абе се во Вардар да се удавите треба бе, како не ви е срам.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Мизерија се...............

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Патетично, истотака почнале да напаѓаат и деца кои што одат на тренинг на Вардар и на работнички. Деца ејјј, од по 10 години и пробувале да им ги земат маичките со кои тренираат. Дете како дете, си оди на тренинг, поминува по кеј и овие мајмуниве почнале да им се силат.
Абе се во Вардар да се удавите треба бе, како не ви е срам.
понекогаш и ги оправдувам младич и караџич :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom